Karmea sähläys oli koitua Barcelonan kohtaloksi sarjajumboa vastaan – seuraikonin huippuilta pelasti

Barcelonan maalivahdilta ja puolustukselta karmea pupellus – "Siinä on huonoa tuuriakin mukana" 1:21
Barcelonan maalivahdilta ja puolustukselta karmeaa työskentelyä – "Siinä on huonoa tuuriakin mukana"

Barcelona palasi Espanjan La Ligassa voittokantaan kolmen voitottoman ottelun jälkeen, kun se nitisti sarjassa viimeisenä olevan Almerian kotikentällään luvuin 3–2.

Raphinha vei kotijoukkueen johtoon 33. minuutilla, mutta Almeria hankkiutui ennen taukoa tasoihin Leo Babistaon osumalla, jota tarkistettiin ensin paitsion varalta minuuttitolkulla.

357 ottelua Barcelonassa pelannut, seuran oma kasvatti, Sergi Roberto vei Barcelonan 2–1-johtoon toisella puoliajalla, mutta Almeria pääsi tasoihin Barcelonan puolustuksen ja loukkaantunutta ykkösmaalivahtia Marc-Andre ter Stegeniä tuuraavan Inakin Penan avustuksella.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä seitsemän minuuttia, kun Robert Lewandowski pelasi Roberton läpi, joka naulasi Barcelonalle 3–2-voiton. Roberto oli lähellä myös hattutemppua, mutta lisäajan maalintekopaikka pysähtyi ylärimaan.

Barcelona on voiton myötä sarjassa kolmantena. Se on pelannut pelin enemmän kuin neljä pistettä edellä oleva Real Madrid ja kuusi pistettä karussa oleva sarjakärki Girona.

Katalonialaiset matkustavat seuraavaksi Yhdysvaltoihin, jossa joukkue kohtaa 22. päivä ystävyysottelussa meksikolaisen Club American. La Ligassa se jatkaa otteitaan tammikuun 4. päivä vierasottelussa Las Palmasia vastaan.