Maalivahdilta uskomaton sähellys – Barcelonalle silti ensimmäinen tappio La Ligassa

Maalikooste: Osasuna - Barcelona 7:56
Maalikooste: Osasunan maalivahti hölmöili – Lamine Yamal hurmasi unelmalaukauksella

Pelkkiä voittoja napsinut Barcelona kompastui ensimmäistä kertaa tällä kaudella La Ligassa. Osasuna voitti lauantai-iltana Pamplonassa pelatun ottelun maalein 4–2.

Osasuna siirtyi ensimmäisen puolen tunnin aikana jo 2–0-johtoon Ante Budimirin ja Bryan Zaragozan maaleilla.

Toisen puoliajan alussa Osasunan maalivahti Sergio Herrara hölmöili uskomattomalla tavalla samassa tilanteessa kahdesti ja lahjoitti Barcelonalle 1–2-kavennuksen.

Ykkösmaalivahti Marc-Andre ter Stegenin pudottua pitkälla sairauslomalle Barcelona maalia vartioi puolestaan kakkosmaalivahti Inaki Pena.

Osasuna tukevoitti johtoaan viimeisen 20 minuutin aikana vielä Budimirin rangaistuspotkumaalilla ja Abel Bretonesin komealla kaukolaukauksella. Lamine Yamal viimeisteli puolestaan kauden neljännellään näyttävän 2–4-kavennuksen, josta ei Barcelonalle kuitenkaan ollut suurempaa apua.

Barcelonan kauden ainoa tappio oli tullut lauantaihin mennessä Mestarien liigan avauskierroksella AS Monacon vieraana.

Real Madridilla on mahdollisuus nousta sunnuntai-iltana pisteen päähän Barcelonasta, jos se voittaa paikallisottelussa vieraskentällä Atletico Madridin.

Atletico Madridin ja Real Madridin välinen paikallisottelu katsottavissa sunnuntai-iltana MTV Katsomosta kello 22.