Karri Kivi yllättyi totaalisesti SM-liigavalmentajan tempusta – "Luulin, että hän on viimeinen, joka lähtee tuohon!"

SM-liigassa on nyt todella paljon uusia luotseja – mutta millainen on hyvä valmentaja? 10:50
SM-liigassa on nyt todella paljon uusia luotseja – mutta millainen on hyvä valmentaja?

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Karri Kivi on yllättynyt KooKoo-päävalmentajasta Jouko Myrrästä.

Myrrä, 55, palaa tällä kaudella takaisin kiekkoympyröihin, kun hän valmentaa Kouvolan KooKoota. Myrrä sai toissa kaudella hyvin katkerat potkut Tampereen Ilveksen peräsimestä. Ilves kun oli potkuhetkellä liigan kärjessä. Hänen tilalleen tupsukorvien penkin taakse nousi Antti Pennanen.

Nyt Myrrä on taas penkin takana ja mielenkiinto kohdistuu siihen, että millaista peliä hänen valmentamansa KooKoo lähtee pelaamaan.

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Karri Kivi oletti, että Myrrä olisi ollut samoilla linjoilla kuin Tapparan päävalmentaja Rikard Grönborg, joka peluutti viime syksynä hyvin aggressiivista flow-lätkää.

– Kävikin päinvastoin, Kivi toteaa.

– KooKoo on ollut erittäin passiivinen ja he ovat menneet heti ensimmäisissä peleissä nopeasti trap-muodostelmaan. Sieltä on tullut myös todella paljon palautuksia, Kivi perkaa.

Olet silmin nähden yllättynyt? MTV Urheilun liigastudion juontaja Teemu Niikko kysyi Kiveltä.

– Todellakin! Mää luulin, että hän on viimeinen valmentaja, joka lähtee tuohon träp- ja palautuspelaamiseen! Kivi hämmästelee.

Myrrä oli Kiven apuvalmentajana Ilveksessä vuosina 2016–2019, ja korvasi Kiven vastuuluotsina tämän saatua potkut syyskuussa 2019. 

Liigassa on tällä kaudella poikkeuksellisen paljon uusia valmentajia. Lisää näistä ja heidän tilanteistaan jutun yläreunan videolta. Alla puolestaan torstaisen Liigaviikon osio, jossa Kivi avasi perusteellisemmin videonäyttein Myrrän KooKoossa järjestämää yllätystä. 

Liigaviikko: Karri Kivi yllättyi hänelle tutun Jouko Myrrän ratkaisusta – "Mentiin toiseen ääripäähän" 3:09
Liigaviikko: Karri Kivi yllättyi hänelle tutun Jouko Myrrän ratkaisusta – "Mentiin toiseen ääripäähän."

Lue myös:

    Uusimmat