Kehonrakentaja Roberto Silva de Souza, 26, on kuollut – taustalla kylmäverinen kosto? "Se oli todella julmaa"

Kehonrakentaja Roberto Silva de Souza, 26, ammuttiin kuoliaaksi Brasilian Belémissä, raportoi muun muassa G1.

Tragedia tapahtui sikäläistä aikaa keskiviikkoiltana. Kaksi moottoripyörän selässä ollutta miestä lähestyi Roberto Silva de Souzaa ja ampui häneen useita laukauksia. Mister Pará ja Mister Brasil Amazônia -kilpailut kehonrakennusurallaan voittanut Roberto kuoli ampumisen seurauksena. Siviilipoliisi on ottanut tapauksen tutkittavakseen.

"Yli 10 laukausta"

Roberton veli on kertonut julkisesti versionsa tapahtumien kulusta. Hänen mukaansa kehonrakentajaa oli uhkailtu siitä lähtien, kun Roberto ja hänen vaimonsa yritettiin heinäkuussa sitten ryöstää ja yksi mies oli kuollut.

Kaksi miestä lähestyi tuolloin pariskuntaa kadulla ja Roberto luovutti omaisuutensa, mutta vaimolta yritettiin viedä korvakoru väkisin. Roberto puolustautui ja riisui siviilipoliisin mukaan miehet aseista. Roberto ampui miehiä, joista toinen kuoli, kun taas toinen selviytyi hengissä.

Robertoa uhkailtiin väitetysti kuolemalla, ja useiden uhkausten jälkeen hänet surmattiin. Kehonrakentaja oli veljensä mukaan ollut keskiviikkona katsomassa jalkapallo-ottelua heidän isällään. Roberto oli mennyt tauolla kadulle ruokaostoksille, kun hänet ammuttiin.

– Se oli todella julmaa, he väijyivät veljeäni. Hän suojeli vaimoaan, mutta veljeni henki vietiin. Seurasin ruumiinavausta, ja oli surullista nähdä, että he ampuivat häneen yli 10 laukausta, veli sanoi.

Poliisi ei ole vielä kertonut, onko ryöstössä osallisena ollut henkilö ollut mukana tuoreessa Roberton ampumisessa.

"Hän oli hyvä ihminen"

Roberto opiskeli ravitsemustiedettä ja teki töitä vartijana, baarimikkona sekä mallina. Kehonrakentaja harrasti myös kamppailulajeja.

– Hän oli hyvin läsnäoleva, suloinen setä, ja lapseni halusivat aina viettää aikaa hänen kanssaan, Roberton veli sanoi.

Mister Pará -kilpailun järjestäjä Péricles Castro puolestaan luonnehti Robertoa tyylikkääksi, kaikkien rakastamaksi henkilöksi. Tapahtunut tuli hänelle järkytyksenä.

– Olin kauhuissani, koska en pahimmissa painajaisissanikaan voinut kuvitella, että näin tapahtuisi. Hän oli hyvä ihminen, ahkera tyyppi, joka teki aina töitä perheensä eteen. Aina kun tarvittiin, hän auttoi vanhempiaan, Péricles kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat