Kerttu Rissanen muutti asumaan yksin eron jälkeen – eräs asia aiheuttaa päänvaivaa: "Ei ikinä enää asuntoon, missä…"

Kerttu Rissanen kertoo, millaista on asua eron jälkeen yksin 3:56
Kerttu Rissanen kertoo, mihin hän aikoo kiinnittää huomionsa Miss Suomi -tuomaristossa.

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila erosivat kesällä.

Ex-Salkkarit-tähti ja somevaikuttaja Kerttu Rissanen nähdään tänä vuonna Miss Suomi -finaalin tuomaristossa. Rissasen lisäksi tuomaristossa ovat viulisti Linda Lampenius, somevaikuttaja Auri Kananen, yrittäjä Anitra Ahtola ja arvostrategi Jaana Villanen

Rissanen sanoo, että on suuri kunnia olla mukana missituomaristossa. Rissanen on ensimmäistä kertaa valitsemassa Miss Suomea ja hän uskoo siitä tulevan hyvin vaikeaa. 

Yllä olevalla videolla Rissanen kertoo, mihin asioihin hän aikoo kiinnittää huomionsa tuomaroinnissa.

Rissanen seurusteli Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijän Sami Uotilan kanssa viiden vuoden ajan. Pari erosi kesäkuun lopussa, mutta Rissanen kertoi eropäätöksestään Instagramissa elokuun alussa.

Rissanen on asunut kesäkuun alusta alkaen yksin omassa asunnossaan.

– On ollut outoa ja tavallaan olen nauttinut siitä rauhasta, että on hiljaista ja päätän itse kaikesta kämpässäni. On se ollut myös hassua, kun on tottunut asumaan jonkun toisen kanssa.

– Sitä ihmettelin kovasti, miten voin saada yksin sen kämpän parissa päivässä niin hirveään kuntoon, Rissanen naureskelee.

Rissasen nykyisessä asunnossa ei ole astianpesukonetta, joka tuo omat haasteensa arkielämään.

– Ei ikinä enää asuntoon, missä ei ole tiskikonetta. Siellä on yhtäkkiä kahdessa päivässä tullut kauhea tiskivuori. En voi kutsua ihmisiä enää kylään, kun on kauheat tiskit sen jälkeen. 

Rissanen tekee töitä niin sosiaalisen median parissa ja ohjaa myös ryhmäliikuntatunteja sekä työskentelee personal trainerina. Hän piti kesällä neljän viikon loman ja on jo palannut takaisin töihin.

– Nyt haluan keskittyä liikuntaan ja löytää uusia personal trainer asiakkaita. Jos tulee kiinnostavia projekteja, en sano ei.

Rissanen näyttelijä Salatut elämät -sarjassa Sanni Pohjosta vuodesta 2014 vuoteen 2020. Hän ei sano ei, mikäli kutsu sarjaan tulee.

– Jos he kaivavat hahmoni haudasta, niin voin tulla vierailulle. 

Lue myös:

    Uusimmat