Tänään julkaistussa Kesämies-Laten neljännessä jaksossa puhutaan grillauksesta ja kesäruuista.
Lauri Karhuvaara tunnustaakin olevansa grilliruokien erittäin hyvä ystävä.
– Silloin tällöin alkaa tehdä mieli kunnon hodaria tai lihistä, Karhuvaara kertoo.
Tämän päiväisessä jaksossa Karhuvaara kertoo oman vinkkinsä kanan grillaukseen.
– Kana kannattaa pistää folion sisään muhimaan rauhassa. Siitä huolimatta grillauksen kanssa tulee olla skarppina. Olen ollut tilanteissa, joissa grillaajan huomio herpaantuu toisaalle, ja silloin lopputulos ei ole aina kovin mukava.
Kesäherkuttelusta kertovassa jaksossaan Karhuvaara kokeilee myös vatsastapuhumista.
– Katsotaan, miten herkkä mikrofoni on, Karhuvaara naurahtaa.
Kesämies-Late-nettisarja katsottavissa MTV:n Katsomossa heinäkuun joka keskiviikko.