Suosikkiohjelma Kokkisota kokoaa jälleen saman hellan äärelle ammattikokit ja julkisuuden henkilöt.
Julkkiskokki Harri Syrjänen nähdään jälleen Kokkisodan uudella kaudella. Mies näkisi raaka-ainekassissa erityisen mielellään kasvipohjaisia proteiineja, joilla saisi leikitellä.
Video: Harri Syrjänen kertoo, kuinka paistoi täydelliset pihvit päiväunien aikana!
– Vaikeita on tietysti sitten pitkään kypsyvät ruhon osat, naudan tai sian lapaa, joita ei alle kahdeksan tunnin saa syömäkelpoisiksi.
Kauden satoherkuksi Syrjänen nostaa granaattiomenan.
– Se on terveellistä ja hyvänmakuista. Mehusta voi tehdä esimerkiksi salaatinkastiketta, ja siemeniähän voi ripotella mihin vaan, se sopii salaatteihin ja jälkiruokiin.
LUE LISÄÄ: Harri Syrjänen paljastaa tämän hetken parhaimman arkiruokareseptin: ”Valmista alle puolessa tunnissa”
Kokkisota-konkarin mukaan ohjelmassa on vuosien varrella tapahtunut muutoksia niin ruuan kuin vieraidenkin kohdalla.
– On tullut monipuolisemmat raaka-aineet, ja mukaan ovat tulleet nämä vaihtoehtoiset proteiinit, Syrjänen sanoo.
– Nykyajan vierailla sosiaaliset taidot ovat kehittyneet uusien sukupolvien myötä. Ihmiset ovat puheliaita ja osaavat esiintyä ja kertoa itsestään eri tavalla.