Kikkelinurmikko yllätti Saran iltalenkillä: "Piti pari kertaa hieraista silmiä, että onko se oikeasti se"

Seuraavana aamuna kuvio nurmikossa oli jo ajettu pois.

Hyvinkääläinen Sara Lemola vei tavanomaiseen tapaan kaksi dalmatialaista koiraansa iltalenkille maanantaina ja kohtasi ulkona näyn, jota ei osannut odottaa. 

Hyvinkään Ranssunkaaren nurmikkoon oli taiteiltu todennäköisesti ruohonleikkurilla kaksi kuviota, joista toinen muistuttaa Lemolan mielestä sydäntä ja toinen miehen sukupuolielintä.

– Piti pari kertaa hieraista silmiä, että onko se oikeasti se mitä kuvittelen, vai onko minulla vain vilkas mielikuvitus, Lemola sanoo.

Lemola ei nähnyt paikan päällä enää puutarhuria "itse teossa", mutta kertoo alueella asuvan tuttavansa nähneen paikalla nuorenoloisia kaupungin työntekijöitä nurmikkotöissä.

– Kesähessuilla on ilmeisesti ollut hauskaa, Lemola pohdiskelee.

Kuviot ovat herättäneet hilpeyttä

Kun seuraavana aamuna Lemola käveli nurmikon ohi, oli miehen sukuelintä muistuttava kuva Lemolan mukaan jo ajettu pois, kun taas sydänkuvio oli jätetty kaupunkilaisia ilostuttamaan.

– Vähän sääli kyllä, koska se on herättänyt paljon hilpeyttä, Lemola harmittelee.

Lemola julkaisi kuvat nurmikkoteoksista Facebookin Hyvinkääläisten ilmoitustaulu -nimisessä Facebook-ryhmässä, jossa kuvat ovat keränneet peukkureaktioita ja nauruhymiöitä.

Lemola sanoo olevansa kaupunkilaisena erittäin tyytyväinen siihen, miten hyvässä kunnossa kaupungin viheralueet ovat.

– Viheralueet ovat todella hyvin hoidettuja. Lähellä on hiekkatie, jossa on alppiruusuja, jotka peitetään aina talveksi.

Kaupunki: "Paikalle oli jätetty luonnonkukkia siementämään"

Hyvinkään kaupungin viherrakentamisesta kerrotaan MTV Uutisille, että kaupungin tiedossa on, että paikalle oli jätetty luonnonkukkia siementämään, mutta nurmikolla komeilleesta sukupuolielintä muistuttavasta kuviosta kaupunki ei ollut tietoinen. 

Kaupungista vahvistetaan, että paikalle jätetyt niittykukat ja rikkaruohot on nopeasti leikattu pois.

Siihen, mikä taho kuviot oli tehnyt ja ajanut pois, ei kaupungilla ole tietoa.

Tavoitettu työnjohtaja epäilee, että taustalla voisi joko olla kaupungin työntekijöiden omaa vitsailua tai sitten nurmikkoon leikatut kuviot on taiteillut jokin toinen taho.

Lue myös:

    Uusimmat