Kimi Räikkönen kommentoi nimikaimansa F1-sopimusta – nosti esiin erityisen seikan

Suomen F1-legenda Kimi Räikkönen uskoo, että hänen etunimikaimansa Kimi Antonelli pärjää ensi kaudella F1:ssä varsin mallikkaasti.

Räikkönen oli viikonloppuna Italian Monzassa seuraamassa perinteikästä F1-osakilpailua. Vierailunsa yhteydessä Räikkönen joutui luonnollisestikin suuren huomion kohteeksi.

Räikkönen lopetti oman F1-uransa kauden 2021 päätteeksi. Ensi kaudella F1-sarjassa nähdään taas kolmen vuoden tauon jälkeen yksi Kimi, kun Mercedes ilmoitti tehneensä F1-sopimuksen nuoren Kimi Antonellin kanssa.

18-vuotias italialaislahjakkuus korvaa Mercedeksellä Lewis Hamiltonin, joka puolestaan siirtyy ensi kaudeksi Ferrarille.

Ensi kaudella F1-sarjassa nähdään monta debytanttia. Antonellin lisäksi ensimmäiset kokonaiset kautensa sarjassa aloittavat Jack Doohan ja Oliver Bearman. Antonellin myötä F1-sarjassa nähdään kolmen vuoden tauon jälkeen italialaiskuljettaja, mistä Räikkönen on mielissään.

– Se on hienoa, että on uusi kasvoja ja moni uusi kuljettaja on tehnyt F1-sopimuksen. Se on hyvä juttu lajille. On myös hienoa, että mukana on italialainen. Se on hyvä juttu kaikille, Räikkönen sanoo RacingNews365:n mukaan.

Räikkönen uskoo, että nuoresta iästä huolimatta Antonelli on valmis F1-kuljettajaksi.

– Olen varma siitä, että he (Mercedes) tietävät, kuinka saavat hänet valmiiksi. Tänä päivänä on simulaattoreita. Kun minä aloitin, ei ollut simulaattoreita. Sitä vain hypättiin autoon ja ryhdyttiin hommiin, Räikkönen toteaa.

– Minusta F1-sarjaan on monellakin tapaa nykyään paljon helpompaa siirtyä. Voit tehdä paljon testejä ja valmistautua. Toivon heille (debytanteille) ja muille kaikkea hyvää, Räikkönen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat