KK: Pelle Miljoona ja Teija-puoliso kohtasivat suuren surun – tekivät päätöksen keskenmenon jälkeen

Pelle Miljoona ja Teija Varis kertovat suuresta surustaan Kodin kuvalehden haastattelussa.

Muusikko-kirjailija Pelle Miljoona ja toimittaja-kirjallisuusterapeutti Teija Varis puhuvat Kodin kuvalehden haastattelussa suhteestaan, joka on kestänyt jo 15 vuotta. 

He kertovat myös suuresta surusta, jonka kohtasivat. Teija kertoo tulleensa raskaaksi vuonna 2010. Odotus eteni niin pitkälle, että vatsa jo vähän näkyi ja tuntui. 

– Ehdimme kertoa ilouutisen lähimmäisille, mutta raskaus meni kesken. Eräs hetki sairaalasta on piirtynyt mieleeni. Makasin sängyllä ja Pelle kääntyi ikkunaa kohti niin, että hän oli selin minuun. Näin, että hänellä oli tosi vaikeaa. Muisto itkettää edelleen, vaikka siitä on pitkä aika, Teija muistelee. 

– Meillä olisi nyt 12-vuotias skidi, jos kaikki olisi mennyt hyvin, Pelle sanoo. 

Teija kertoo parin olleen jo sen verran iäkkäitä, että he päättivät olla enää yrittämättä lasta. 

– Se oli yllättävän iso suru. Tapahtuma on kuitenkin lisännyt kunnioitusta elämää kohtaan ja vahvistanut sanatonta yhteyttä välillämme, Teija kuvailee.

Pari muisteli aikaisemmin ensikohtaamistaan Pelle Miljoona, Haminan heimolainen – Etsijän pitkä tie vapauteen -dokumentissa. He tapasivat nopeasti festareilla vuonna 1980 Teijan ollessa 13-vuotias. 

Vuosien päästä parin tiet kohtasivat jälleen. Seurusteluksi suhde syveni, kun Pelle ja Teija lomailivat samaan aikaan Intiassa.

– Oltiin Goassa samaan aikaan vuosia sitten. Teija oli siellä kirjoittamassa Goan matkaopaskirjaa. Siellä alettiin hengailla ja seurustella, ja tässä istutaan nyt oman velkaisen tuvan rappusilla, Lapinjärvelle muuttanut Pelle sanaili dokumentissa.

Lue myös:

    Uusimmat