Kolme miestä yritti tunkeutua väkivaltaisesti omakotitaloon Liedossa: Asukkaat tekivät vastarintaa

Lounais-Suomen poliisi kertoo selvittävänsä Liedossa eilen tapahtunutta tilannetta, missä kolme miestä yritti väkivaltaisesti tunkeutua luvatta omakotitaloon.

Lounais-Suomen poliisi sai eilen iltakuuden aikaan tehtävän Liedon Ilmaristen alueelle, missä kolme henkilöä yritti väkivalloin tunkeutua omakotitaloon. Talon asukkaat olivat tapahtumahetkellä kotona.

Talon asukkaat tekivät vastarintaa tunkeutujia kohtaan, minkä johdosta tunkeutumista yrittäneet henkilöt poistuvat paikalta juosten kohti läheistä metsikköä.

Poliisi kertoo, että tunkeutujat olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin ja ainakin kahdella heistä oli naaman ja pään peittävä vaate. Kolmannella miehellä oli siilitukka. Miehet ovat noin 180–185 senttimetriä pitkiä ja näköhavaintojen perusteella täysi-ikäisiä.

– Poliisi on käynnistänyt asiasta esitutkinnan ja tutkii tapausta rikosnimikkeillä ryöstön yritys, pahoinpitely ja kotirauhan rikkominen, kertoo päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jussi Gustafsson Lounais-Suomen poliisista.

Tapauksen selvittämiseksi poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tai muut tiedot asiasta sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi kertoo tiedottavansa asiasta lisää, kun se on esitutkinnallisesti mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat