KooKoon kausi jo katkolla – avauserästä muodostui hurja maalisirkus

KooKoo tekee 3-3 maalin 1:14
Linus Andersson tasoittaa Kouvolassa! Maalijuhlat käynnissä

SM-liigan runkosarja huipentuu tänään lauantaina ja tulevana tiistaina pelattaviin kierroksiin. Viimeisistä pudotuspelipaikoista käydään raivoisaa taistelua. KooKoon kausi on tänään jo katkolla.

KooKoo pelaa parhaillaan Pelicansia vastaan. Ottelu on kouvolalaisille runkosarjan viimeinen. Pisteitä olisi pakko ottaa, mikäli playoff-haaveet halutaan pitää ohuesti elossa.

Pelicans-ottelu oli lähellä lähteä rajusti käsistä avauserässä. Ruotsalaishyökkääjä Lars Bryggman vei lahtelaiset jo 3–1-johtoon 11 minuutin pelin jälkeen. Tässä vaiheessa alkoi näyttää ohuesti siltä, että kauden päättävä saunailta odottaa Kouvolan illassa muutaman tunnin päästä.

Kotijoukkue KooKoo kuitenkin pamautti salamamaaleilla numerot 3–3:een, kun ottelua oli pelattu vasta 14:48. Väännöstä on siis muodostumassa runsasmaalinen.

Katso Linus Anderssonin tasoitusmaali pääkuvan videolta!

Niin ikään pudotuspelipaikasta taisteleva Sport on pahoissa vaikeuksissa kotonaan HIFK:ta vastaan. Helsinkiläiset karkasivat avauserässä 2–0-johtoon.

Yhdeksäntenä illan kierrokselle lähtenyt TPS väänsi Raumalla avauserästä 0–0-tasurin Lukkoa vastaan. 12. sijalla Porin Ässät jäi avauserässä niin ikään ilman osumia JYPiä vastaan.

TPS, Sport, KooKoo ja Ässät olivat ennen illan kierrosta kolmen pisteen sisällä toisistaan. Lauantain kierroksen aikana useat skenaariot ovat vielä mahdollisia. Teoriassa pudotuspelijoukkueet voivat olla selvillä jo tänään. 

Lue myös:

    Uusimmat