Koomikko Pete Davidson kirjautui kuntoutuskeskukseen mielenterveytensä vuoksi

Koomikko Pete Davidson on hakenut apua mielenterveyteensä.

Muun muassa Saturday Night Livestä tuttu koomikko Pete Davidson, 30, on kirjautunut kuntoutuskeskukseen mielenterveytensä vuoksi, kertoo People 31. heinäkuuta. 

Koomikko on ollut viime aikoinen hyvin kiireinen töiden saralla: hän on tehnyt viime aikoina yli 200 suoraa stand-up-komediaesitystä, useita elokuvaprojekteja sekä tammikuussa julkaistun Turbo Fonzarelli -nimisen Netflix-komediaohjelman.

Peoplen lähteen mukaan mielenterveys on aina ollut Davidsonille etusijalla. Koomikko on kertonut kiertueellaan avoimesti raittiudestaan sekä mielenterveyshistoriastaan persoonallisuushäiriön sekä posttraumaattisen stressihäiriön (PTSD) kanssa.

Davidson kävi viimeksi hoidossa PTSD:hen ja rajapersoonallisuushäiriöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi kesällä 2023.

Lähteen mukaan Davidson hakeutuu usein kuntoutuksiin työstääkseen mielenterveyteensä liittyviä asioita. Koomikon perhe ja hänen ystävänsä tukevat miestä näinä aikoina.

Davidson paljasti kiertueellaan käyttäneensä aikaisemmin ketamiinia päivittäin neljän vuoden ajan. Ketamiini on ihmisten ja eläinten nukutukseen käytettävä lääke.

Koomikko on kertonut kärsineensä masennuksesta ja ahdistuksesta vuosien ajan. Davidsonin mukaan hän on vieraillut mielenterveyttä edistävissä hyvinvointilaitoksissa 9-vuotiaasta asti.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat