Kova avautuminen Mestarien liigasta

Jalkapalloilun uudistuneen Mestarien liigan liigavaihe käynnistyy tällä viikolla, mutta Liverpoolin maalivahti Alisson Becker ei ole lisääntyneestä ottelumäärästä innoissaan.

Nyt Mestarien liiga -joukkueet pelaavat kahdeksan ottelua liigavaiheessa entisen kuuden lohko-ottelun sijaan. Lisäksi pudotuspelikamppailujen määrä voi nousta kahdella sijoituksesta riippuen. Otteluja saattaa kertyä maksimissaan 17 aiemman 13:n sijaan.

– Kukaan ei kysy pelaajilta, mitä mieltä he ovat pelien lisäämisestä. Ehkä meidän mielipiteellämme ei ole väliä, mutta kaikki tietävät, mitä mieltä olemme otteluiden lisäämisestä. Kaikki ovat väsyneitä siihen, brasilialainen sanoi BBC:n mukaan.

Liverpoolin ottelumäärä voi nousta 65:een, jos joukkue etenee loppuotteluun kaikissa kilpailuissa, joissa se on mukana.

– Ymmärrämme median, television, Uefan ja Fifan, Valioliigan ja muiden kansallisten kilpailujen näkökulman. Emme ole tyhmiä. Ymmärrämme, että ihmiset haluavat lisää pelejä, mutta järkevää olisi, että kaikki osapuolet istuisivat alas ja kuuntelisivat toisiaan, myös pelaajia, Alisson sanoi.

Alisson oli viime kaudella loukkaantumisen takia sivussa runsaat kaksi kuukautta, mutta vartioi silti Liverpoolin ja Brasilian maalia 42 ottelussa.

– Jos olet väsynyt, et voi kilpailla korkealla tasolla. Haluan antaa parastani joka ottelussa.

Mestarien liiga käynnistyy tiistaina kuudella ottelulla. Liverpool kohtaa AC Milanin.  

Kilpailun kaikki ottelut ovat nähtävissä MTV Katsomossa!

Real Madridilla jättihaastava polku uudistetussa Mestarien liigassa – "Ilkeät kielet sanovat" 2:30
Real Madridilla jättihaastava polku uudistetussa Mestarien liigassa – "Ilkeät kielet sanovat."

Lue myös:

    Uusimmat