Mitta tulossa täyteen: Manchester City -tähti puhuu jo lakosta – "Jonkun on huolehdittava meistä"

Real Madridilla jättihaastava polku uudistetussa Mestarien liigassa – "Ilkeät kielet sanovat" 2:30
Real Madridilla jättihaastava polku uudistetussa Mestarien liigassa – "Ilkeät kielet sanovat".

Manchester Cityn tähtipelaajaan Rodrin mukaan pelaajat ovat lähellä ryhtyä lakkoon, jos pelimääriä lisätään entisestään.

Jalkapallon pelimäärät ovat lisääntyneet viime vuosina merkittävästi. EM-kisoissa on nykyään enemmän joukkueita kuin aikaisemmin. MM-kisoissa on enemmän joukkueita kuin aikaisemmin. Uudistuneessa Mestarien liigassa on enemmän pelejä kuin aikaisemmin. Lisäksi FIFA:n suunnittelema seurajoukkueiden MM-turnaus lisää pelejä merkittävästi.

Jatkuvasti nousevat pelimäärät rasittavat tähtipelaajia ja lisäävät loukkaantumisriskiä. Kentällä nähdään väsyneempiä pelaajia, mikä puolestaan laskee otteluiden tasoa. Monet tähtipelaajat ovat jo kritisoineet julkisesti lisääntyneitä pelimääriä.

Tuoreimpana oman mielipiteensä asiasta antoi Manchester Cityn tähtipelaaja Rodri, joka väläytteli Mestarien liigan ennakkolehdistötilaisuudessa jo pelaajien lakolla.

– Minusta olemme jo lähellä sitä (pistettä). Se on helppo ymmärtää. Jos kysyt keneltä tahansa pelaajalta, he sanovat samaa. Tämä ei ole vain minun mielipiteeni. Jos tämä jatkuu tällä tavalla, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Tämä huolestuttaa minua, koska me olemme ne, jotka kärsivät, Rodri painotta BBC:n mukaan.

– Jonkun on huolehdittava meistä. Me olemme tämän lajin ja bisneksen päähenkilöitä. Kaikessa ei ole kyse rahasta tai markkinoinnista, vaan myös show’n laadukkuudesta, Rodri jatkaa.

Uudistunut Mestarien liiga pyörähtää käyntiin tiistaina kuudella ottelulla. Manchester City avaa oman urakkansa keskiviikkona kotiottelulla Interiä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat