Kova vahvistus: NHL-supertähti tulee MM-kisoihin

Juuse Saros oli jo pelattu ulos – tähtipakki Roman Josilta uskomaton hanskatorjunta 0:46
Katso: Onko tässä NHL-kauden upein torjunta? Juuse Saros oli jo pelattu ulos – tähtipuolustaja Roman Josilta huimaava hanskapelastus.

Perjantaina alkavassa jääkiekon miesten MM-turnauksessa Suomen kanssa samassa alkulohkossa pelaava Sveitsi sai keskiviikkona odottamansa ja toivomansa uutisen Pohjois-Amerikasta.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Suomi–Tanska ma 20.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.30!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

NHL-joukkue Nashville Predatorsin tähtipuolustaja Roman Josi sai seuraltaan vihreää valoa, ja hän vahvistaa Sveitsin joukkuetta MM-jäällä. Asiasta kertoi Sveitsin jääkiekkoliitto.

Josi, 33, on Nashvillen kapteeni ja hän tehoili tällä kaudella mainiot 85 pistettä (23+62) pelaamissaan 82 runkosarjaottelussa. MM-kisoissa hänet on nähty viimeksi vuonna 2019.

– Pahalta tuntuu Nashvillen ja etenkin Josin puolesta heidän putoamisensa pudotuspeleistä, mutta samalla olen äärettömän iloinen Sveitsin puolesta siitä, että saamme johtajan ja erittäin arvokkaan pelaajan, Sveitsin päävalmentaja Patrick Fischer totesi.

Sveitsin MM-joukkueen muut NHL-miehet ovat New Jersey Devilsin kolmikko eli maalivahti Akira Schmid, puolustaja Jonas Siegenthaler ja hyökkääjä Nico Hischier, Chicago Blackhawksin hyökkääjä Philipp Kurashev ja Winnipeg Jetsin hyökkääjä Nino Niederreiter. Sveitsi avaa kisansa perjantaina ottelulla Norjaa vastaan. Leijonat se kohtaa alkulohkon päätöskierroksella 21. toukokuuta.

Tässä on 2024 Leijonien MM-kisamiehistö 2:08
Tunnistatko kaikki Leijonien pelaajat? Tässä Suomen MM-kisajoukkue.

Lue myös:

    Uusimmat