Kovia kokenut Kaapo Kakko naulasi pitkästä aikaa NHL:ssä – "Tuntui hyvältä"

Kaapo Kakko iskee NHL:ssä! Hieno onnistuminen pitkän sairasloman jälkeen 0:46
Kaapo Kakko iskee NHL:ssä! Hieno onnistuminen pitkän sairasloman jälkeen (Video: NHL.com)

Jääkiekon NHL:ssä New York Rangers tarjoili kotikaukalossaan tappion Seattle Krakenille, jonka isäntäjoukkue kaatoi selvin luvuin 5–2.

New Yorkin paidassa pelaava suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko iski toisen erän lopulla seuransa 4–1-maalin.

Maali oli Kakon ensimmäinen jäille palaamisen jälkeen. Kakko oli jäällä vasta toista kertaa oltuaan 21 ottelua sivussa alavartalovamman vuoksi.

– Maalin tekeminen tuntui hyvältä. Ketjumme pelasi hyvin jo viime ottelussa. Emme saaneet tuolloin maaleja, mutta nyt onnistuimme, Kakko sanaili ottelun jälkeen medialle.

Ennen marraskuista loukkaantumistaan hän oli ehtinyt tehdä kaksi maalia tällä kaudella. Viimeksi hän onnistui 21. marraskuuta.

Seattlen suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen oli jäällä päälle 16 minuuttia, mutta jäi tehopisteittä.