Kreikassa kohahduttanut Sébastien Ogier nieli ylpeytensä – yllättävä viesti seuraajille

Sébastien Ogierin auto katolleen päätöspätkällä – "Tähän kariutuivat Toyotan ja Ogierin mestaruushaaveet" 1:15
Sébastien Ogierin auto katolleen päätöspätkällä – "Tähän kariutuivat Toyotan ja Ogierin mestaruushaaveet"-

Toyotan ranskalaistähti Sébastien Ogier on kommentoinut tapahtumarikasta viikonloppuaan Instagram-tilillään.

Maailmanmestaruudesta Hyundain Thierry Neuvillen kanssa taisteleva Ogier aiheutti puheenaiheita Kreikan MM-rallin aikana monellakin eri tavalla. 

Perjantaina Ogier tylytti lähtöpaikkaansa valittanutta Neuvillea kovin sanoin.

– Todistimme, että MM-sarjan johtaja ei ole kovinkaan nopea. Hän ajoi ensimmäisenä ja me toisena, ja olimme häntä 45 sekuntia nopeampia neljän erikoiskokeen aikana. Ehkä hänen pitäisi lopettaa itkeminen ja opetella ajamaan ensimmäisenä reitillä, Ogier laukoi tuolloin medialle.

Ogierin sanat nostivat mestaruustaiston jännitteitä entisestään.

Moninkertaisen ranskalaismestarin kannalta viikonloppu ja kärkitaistelu päättyivät kuitenkin mollivoittoisesti, kun Ogier pyörähti katolleen kisan viimeisellä erikoiskokeella.

Ogier sai kuitenkin autonsa lopulta renkailleen ja linkutti maaliin jääden lähes 23 minuuttia pohja-ajasta. Maaliin ajo mahdollisti sen, että Ogier sai pitää lauantaina ehdolliset MM-pisteensä, jotka ovat äärimmäisen tärkeitä mestaruustaistelua ajatellen.

Puheenaiheet eivät kuitenkaan päättyneet Ogierin osalta siihen, sillä kisan jälkeen FIA lätkäisi Ogierille 30 000 euron ehdolliset sakot, koska FIA katsoi Ogierin rikkoneen FIA:n urheilullisia sääntöjä.

Ogier jakoi rallin jälkeisiä tunnelmiaan seuraajilleen Instagram-tilinsä välityksellä sunnuntai-iltana. Ogier myönsi, että karma sai otteen ranskalaisesta.

–Veikkaan, että sain loppujen lopuksi osani karmasta. Se on pelin henki, Ogier kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Oli hauska viikko. Annoin kaikkeni, jotta pystyisin nousemaan mahdollisimman paljon perjantaisen epäonnen jälkeen, mutta se ei tuottanut tällä kertaa hedelmää. Toivottavasti te viihdyitte.

Lue myös:

    Uusimmat