Kriisi-JYP on jo voittoputkessa! Olli Jokisen Jukureilta kylmäävää jälkeä Raumalla

JYP tekee 1-3 maalin 1:13

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua.

Liigan viime aikojen kriisijoukkue JYP onnistui keskiviikkona katkaisemaan peräti yhdeksän ottelun mittaisen tappioputkensa, kun se kaatoi yllättäen Tampereella Tapparan 2–1.

JYP matkasi torstaina Kouvolaan, missä vastaan asettui KooKoo. JYP siirtyi avauserässä johtoon, kun Teemu Eronen latasi kiekon nuottaan KooKoon heikon purun jälkeen.

Isännät tulivat tasoihin erän loppuvaiheilla (14.22), kun Petter Emanuelsson osui ylivoimanopan keskeltä.

JYP karkasi uudelleen johtoon toisessa erässä, kun Anttoni Honka löysi Juuso Puustisen, joka esitteli tulista laukaustaan.

Lisää tuli erän lopulla. Tällä kertaa asialla oli Reid Gardiner.

KooKoo kavensi kolmannessa erässä, kun Linus Andersson osui ylivoimalla. JYP onnistui kuitenkin pitämään isännät takanaan. Lopullinen ratkaisu tuli ajassa 59.09, kun Puustinen iski illan toisensa tyhjään maaliin.

KooKoo tuli vielä maalin päähän, kun Andersson latasi kiekon nuottaan ajassa 59.57. Tämä ei kuitenkaan riittänyt isännille.

JYPille lopulta 4–3-voitto.

JYP nousi sarjassa HPK:n ohi sijalle 13. Hurrikaanilauma on ottanut 40 ottelusta 52 pinnaa. KooKoo on siitä pisteen päässä sijalla 12.

Raumalla Jukurit takoi melkoiset lukemat valotaululle, kun se nappasi mukaansa 5–0-voiton.

Jukurit oli hereillä jo avauserässä, kun Oskars Batna, Ondrej Kovarcik ja Niclas Lundgren heiluttivat maaliverkkoja.

Lisää tuli toisessa erässä Michal Kovarcikin ja Otto Mäkisen toimesta.

Voiton myötä Jukurit nousi sarjassa kolmanneksi ohi HIFK:n ja Pelicansin. Jukurit on napannut edellisestä kuudesta ottelustaan viisi voittoa.