Kuka muu muka? Cristiano Ronaldo nousi taas Portugalin sankariksi – tavaramerkkituuletus sai aikaan korvia huumaavan huutomyrskyn

Cristiano Ronaldo nousi taas Portugalin sankariksi – tavaramerkkituuletus sai aikaan jykevän huutomyrskyn 1:38
Cristiano Ronaldo nousi loppuhetkillä Portugalin sankariksi. Katso: Tavaramerkkituuletus sai aikaan kovan huutomyrskyn.

Cristiano Ronaldo nousi joukkueensa suureksi sankariksi, kun hänen edustamansa Portugali voitti Skotlannin Kansojen liigassa maalein 2–1.

Vierasjoukkue Skotlanti sai pelin upean alun. Ottelu oli ehtinyt vanhentua vain reilut kuusi minuuttia, kun Scott McTominay puski pallon Portugalin verkkoon.

Isäntien koneet käynnistyivät toden teolla toisella jaksolla. Bruno Fernandes tasoitti ottelun vasemman jalan laukauksellaan, kun toista jaksoa oli ehditty pelata noin kahdeksan minuuttia.

Ottelun sankariksi nousi kukapa muukaan kuin puoliajalla kentälle vaihdettu Cristiano Ronaldo. Ronaldo tuikkasi Portugalin voittomaalin pelin 88. minuutilla. Maali ja Ronaldon tavaramerkkituuletus saivat portugalilaiset fanit huutamaan riemusta.

Maali oli Ronaldolle uran 901:s.

Portugali on aloittanut taipaleensa Kansojen liigan A-liigassa hienosti. Se voitti viime viikon avausottelussaan Kroatian 2-1. Tuolloinkin voittomaalista vastasi Ronaldo.

Katso Cristiano Ronaldon voittomaali ja tuuletus pääkuvan videolta.