Linnan juhlissa saadaan jälleen maistella perinteeksi muodostunutta boolia vuoden tauon jälkeen.
Linnan juhlissa päästään jälleen tänä vuonna nauttimaan legendaarista boolia. Viime vuonna juhlat järjestettiin Tampere-talossa, jolloin myös booli loisti poissaolollaan.
Linnan juhlien ruokatarjoilu suosii kotimaisia raaka-aineita. Suolaisista tarjolla on esimerkiksi kuorekukkoa ja savukuoreita, härkä-yrttirieskakääryleitä ja kotimaisia pienjuustoloiden juustoja. Yhtenä teemana ruokalistassa ovat järvikalat.
Makeista tarjolla on muun muassa Ellen Svinhufvud - ja Sibelius-kakkua, sekä omenapiirasta ja Aleksanterin leivoksia.
Perinteisen boolin, kahvin ja teen lisäksi Linnan juhlissa tarjoillaan puna- ja valkoviiniä, lager-olutta, omenamehua ja vettä.
Ihaile myös, miltä Presidentinlinnassa näyttää nyt:
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.