Lady Gagan äidillä oli suuri rooli artistin ja tämän kihlatun kohtaamisessa

Lady Gaga on kihloissa teknologiasijoittaja Michael Polanskyn kanssa. 

Artistitähti Lady Gaga, eli Stefani Joanne Angelina Germanotta, 38, vahvisti kihlauksensa teknologiasijoittaja Michael Polanskyn, 46,kanssa Parisiin vuoden 2024 olympialaisissa heinäkuussa. 

Nyt tähti on kertonut Voguelle 5. syyskuuta julkaistussa jutussa, että hänen äidillään Cynthia Germanottalla oli keskeinen rooli parin tapaamisessa. 

– Äitini tapasi hänet ja sanoi minulle, että luuli tavanneensa juuri minun aviomieheni. Ja minä totesin, etten ole valmis tapaamaan aviomiestäni! En olisi koskaan voinut kuvitella, että äitini löytäisi minulle täydellisimmän ihmisen, Lady Gaga kertoi Voguelle.

Cynthia tapasi Michaelin ensimmäisen kerran hyväntekeväisyyshankkeiden kautta. Hänen tyttärensä puolestaan tapasi Michaelin myöhemmin heidän yhteisen ystävänsä syntymäpäiväjuhlissa vuonna 2019, jolloin Gaga oli saanut tietää äidiltään myös Michaelin olevan tulossa juhliin. Tähti etsi Michaelin käsiinsä, ja kaksikko jutteli tuolloin kolme tuntia ja kävi ”uskomattoman” keskustelun. 

Voguen mukaan Lady Gagan elämästä puuttunut palanen oli saada todellista rakkautta. Michael puolestaan oli iloisesti yllättynyt artistin maanläheisestä käytöksestä. 

– Hänen lämpöisyytensä ja avoimuutensa teki minuun heti vaikutuksen. Hän oli niin aidosti utelias siitä, millaista elämäni oli kasvaa Minnesotassa, Michael kertoi Voguelle. 

Lady Gaga kertoi Voguelle, että vietetty aika Michaelin kanssa oli alkuun todella erikoista. 

– Olin keskittynyt uraani niin paljon teini-ikäisestä asti. Ja sen ajan lahja oli se, että sain keskittyä täysin suhteeseeni. Tapasin tämän todella kannustavan, rakastavan ihmisen, joka halusi tutustua minuun – Lady Gagan ulkopuolella, Lady Gaga kertoi Voguelle.

Michael totesi, että vuoden 2020 koronapandemian aikaiset liikkumisrajoitukset olivat ratkaisevia pariskunnan suhteen perustan kannalta. 

– Meillä oli tämä uskomaton luku outoa normaaliutta, joka on välttämätöntä minkä tahansa suhteen kehittymiselle oikealla tavalla: kävelylenkkejä, kahvinkeittoa, koirien kanssa hengailua, kirjojen lukemista yhdessä. Luulen, että hän (Gaga) piti tätä mahdollisuudesta hidastaa vauhtia. Hän on toiminut käsittämättömällä intensiteettitasolla jo vuosia, eikä ole mikään salaisuus, että se alkoi käydä rankaksi, Michael kertoi Voguelle. 

Gagan mukaan aikakausi vain korosti sitä, että he ovat oikeat toisilleen. Hänen ja Michaelin elämät ovat hyvin erilaisia ja Michael on hyvin yksityinen ihminen, eikä hän Gagan mukaan ole artistin kanssa mistään muusta syystä kuin siitä, että he ovat oikeat toisilleen. 

Gaga kertoi, että Michaelin kanssa hänen näkökulmansa uraansa ja elämäänsä kohtaan muuttuivat ja hän asetti etusijalle perheen ja sen, mitä hän todella haluaa. Loppujen lopuksi hänen sulhasensa oli se, joka rohkaisi laulajaa sukeltamaan takaisin popmusiikin pariin.

Lady Gaga on kihlautunut aiemmin kaksi kertaa: näyttelijä Taylor Kinneyn kanssa vuonna 2015 ja taiteilija-agentti Christian Carinon kanssa 2018.

Lähde: E News, Vogue

Lue myös:

    Uusimmat