Lähde: Kuolinisku Valtteri Bottaksen F1-uralle?

F1-Insider.com -sivusto kertoo, että Ferrarin Carlos Sainz on tehnyt sopimuksen Williamsin kanssa. Se kattaa ensi kauden.

Sainzin sopimuksessa on myös pykälä, joka antaa hänelle mahdollisuuden siirtyä pois tallista, mikäli paikka Mercedeksellä tai Red Bullilla aukeaa. F1-Insider uskoo, että sopimus julkaistaan virallisesti piakkoin.

Sainz nähtiin isänsä ja managerinsa kanssa perjantaina tapaamisessa Williamsin tiimipäällikön James Vowlesin kanssa. Sopimus on myös huono uutinen Sauberin Valtteri Bottakselle, joka on vielä vailla paikkaa ensi kaudeksi.

Mikäli Sainzin sopimus toteutuu, on ensi kaudeksi enää avoinna neljä kuskipaikkaa. Vailla toista kuljettajaa ovat Alpine, Sauber, Mercedes ja RB. Bottasta oli aiemmin spekuloitu Williamsin kuljettajaksi. 

Suomalaiskuski ajoi Williamsilla F1-uransa ensimmäiset viisi kautta. Tämän jälkeen hän oli viiden vuoden ajan Mercedeksellä. Nyt on menossa kolmas kausi Sauberilla.

F1-kauden 14. osakilpailu ajettiin sunnuntaina. Voittajaksi nousi aluksi Mercedeksen George Russell, mutta hänet hylättiin joten voittajaksi nousi tallitoveri Lewis Hamilton. Yhä vailla MM-pisteitä oleva Bottas oli kilpailun 15:s.

Juttua päivitetty klo 20.15: Lisätty tieto Russellin hylkäyksestä.

Lue myös:

    Uusimmat