Ralf Schumacher täräytti: tässä on Valtteri Bottaksen uusi talli

Huhut Valtteri Bottaksen tulevaisuudesta ottavat jälleen uusia kierroksia. Nyt Ralf Schumacher paljastaa kuulleensa, että suomalaiskuljettaja olisi palaamassa ensi kaudeksi entisen F1-tallinsa vahvuuteen, mutta uudenlaiseen asemaan.

Bottaksen sopimus Sauberin kanssa on tulossa umpeen, ja ainut vapaa tallipaikka ensi kaudelle olisi nimenomaan Sauberilla. Neuvottelut jatkosta ovat olleet pitkään tapetilla, mutta vahvistusta sopimukselle odotellaan edelleen.

Bottas on itse sanonut, ettei tilanne ole enää hänen omissa käsissään, kun tallipäällikkö  Mattia Binotto punnitsee vaihtoehtojaan. Sauberin aiemmin kiinnittämän Nico Hülkenbergin rinnalle ovat tiettävästi tyrkyllä myös Mick Schumacher, Franco Colapinto ja Gabriel Bortoleto.

Nyt Mick Schumacherin setä Ralf Schumacher vihjaa, ettei vapaa paikka päätyisi ainakaan Bottaksen haltuun. Sen sijaan Sky Sportsin asiantuntija heitti ilmoille yllättävän huhun 35-vuotiaan suomalaiskuljettajan uudesta osoitteesta.

– Olen kuullut, että Bottas palaa Mercedekselle testikuskiksi kaudelle 2025, Schumacher sanoi Sky Sportsille lauantaina sveitsiläislehti Blickin mukaan.

Schumacher lisäsi kuulleensa asiasta Bottaksen lähipiiristä.

Schumacherin tietoihin on kuitenkin syytä suhtautua pienellä varauksella, sillä hänen aiemmat arvionsa eivät suinkaan ole kaikki osuneet oikeaan.

Bottas ajoi Marcedeksellä vuosina 2017–2021. Hänen viimeisin osakilpailuvoittonsa nähtiin saksalaistallin kanssa Turkissa lokakuussa 2021.

Lue myös:

    Uusimmat