Lähde paljastaa – näin kohun keskiöön ajettu prinsessa Catherine suhtautuu tällä hetkellä Harryyn ja Meghaniin

2000-luku on ollut brittikuninkaallisille skandaalien aikaa – Kunkkukorneri pui neljä kohahduttavinta kohua 10:49
2000-luku on ollut brittikuninkaallisille skandaalien aikaa – Kunkkukorneri pui neljä kohahduttavinta kohua

Prinsessa Catherinen kerrotaan keskittyvän tällä hetkellä hyvin vahvasti siihen, mitä "tuleman pitää".

Loppuvuodesta brittikuninkaallisten perheenjäsenten välit ovat jälleen puhuttaneet, kun kuninkaallistoimittaja Omid Scobien Endagame-kirja iski lisää vettä myllyyn ilmestyessään uusine paljastuksineen. 

Yksi kohauttavimmista asioista kirjan ilmestyessä oli se, kun teoksen hollantilaispainoksessa nimettiin vahingossa kaksi kuninkaallista, jotka väitetysti osallistuivat aikoinaan kyseenalaiseen keskusteluun koskien prinssi Harryn  ja herttuatar Meghanin  syntymättömän esikoisen ihonväriä. Painoksen mukaan kyseiset kuninkaalliset olisivat olleet Harryn isä kuningas Charles  ja käly prinsessa Catherine.

Kirjassa myös kuvailtiin, että Catherine olisi ollut "kylmä sekä vastahakoinen" Meghania kohtaan silloin, kun tämä oli lipumassa kuninkaallisen perheen jäseneksi. 

Scobien on kerrottu olevan "Harryn ja Meghanin luottotoimittaja", vaikka hän ei kertomansa mukaan olisi haastatellut pariskuntaa kirjaansa varten. 

Kyseistä kohua ovat toki edeltäneet lukuisat aiemmat, joista osa on tullut suoraan Harrylta ja Meghanilta itseltään: esimerkiksi Harryn alkuvuodesta julkaistussa muistelmateoksessa Spare (suom. Varamies) esitettiin lukuisia epäedustavia väitteitä kuninkaallisen perheen jäsenistä, Catherine mukaan lukien. 

Catherinea ja hänen puolisoaan prinssi Williamia  läheinen lähde kertoo Peoplelle, ettei pariskuntien välillä ole edelleenkään minkäänlaisia merkkejä siitä, että sovintoa oltaisiin hieromassa. Lähteen mukaan Catherine ei edes juuri ajattelisi asiaa. 

– Hän on jatkanut eteenpäin, ja niin on tehnyt myös William. 

– Hän on hyvin keskittynyt siihen, mitä tuleman pitää. He eivät katso taakseen. 

Tammikuun 9. päivä Catherine viettää 42-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän on ollut jo yli vuoden verran Walesin prinsessa – ensimmäinen titteliä kantanut sitten edesmenneen prinsessa Dianan.

Lue myös:

    Uusimmat