Lähteet: Yksi kuninkaallisen perheen jäsen ei pysty koskaan antamaan anteeksi Harrylle – vaikka Charles ja William haluaisivatkin tehdä sovinnon

Meghan ja Harry 23:39
Harry ja Meghan vs. brittihovi -saaga jatkuu – kenen uskottavuus on eniten koetuksella?

Lähteiden mukaan yhden kuninkaallisen perheen jäsenen saattaa olla mahdotonta antaa anteeksi prinssi Harrylle.

Prinssi Harryn  suhteet brittikuninkaallisiin puhuttavat alati, kun viime vuosien aikana on uutisoitu jatkuvasti huononevista väleistä kuninkaallisiin sukulaisiin. Varsinkin Harryn ja hänen puolisonsa herttuatar Meghanin  muutettua Isosta-Britanniasta Pohjois-Amerikkaan vuoden 2020 alussa välit alkoivat huonontua merkittävästi, ja bensaa liekkeihin ovat lyöneet sittemmin pariskunnan useat julkiset avautumiset ja paljastuspuheet kuninkaalliseen perheeseen liittyen. 

Vuoden 2022 lopulla Netflixissä julkaistiin dokumenttisarja Harry & Meghan, joka valotti pariskunnan suhteen vaiheita sekä heidän hankaluuksiaan hovissa. Lisää paljastuksia tarjosi Harryn omaelämäkerta Spare (suom. Varamies), joka julkaistiin alkuvuodesta 2023.

Hovin seinien sisällä on huhuiltu viime aikoina käydyn mahdollista keskustelua siitä, josko Harryn isä kuningas Charles  ja isoveli prinssi William  olisivat aikanaan valmiit tekemään sovinnon. 

Vaikka näin olisi, hovin arvovaltaisimpien jäsenten joukosta löytyy yksi henkilö, joka kertoman mukaan mahdollisesti "ei pysty koskaan antamaan anteeksi" Harrylle. Tämä henkilö on Charlesin puoliso ja Harryn äitipuoli kuningatar Camilla.

– Kaikki eivät ole innostuneita tästä ajatuksesta, mutta Camilla vastustaa Harryn minkäänlaista paluuta, edes ystävällistä vierailua. Hän ei halua kohdata tätä kasvokkain, saati sitten osoittaa hänelle minkäänlaista anteeksiantoa tai armoa, lähde kertoo Closer-lehdelle

– Hän on tehnyt selväksi kaikille ympärillään uskovansa Harryn olevan "susi lampaan vaatteissa" ja on varma, ettei tämä tuo perheeseen kuin stressiä ja draamaa. Hän (Camilla) uskoo, että mikä vain Charlesin kanssa tapahtuva kanssakäyminen on pahaksi sekä Charlesin terveydelle että koko perheelle.

Lähde toteaa, että mikäli Harry saisi kuninkaallisilta perheenjäseniltään ystävällismielisen kutsun takaisin synnyinmaahansa, olisi tämän "viisasta pysyä kaukana Camillasta". 

Vaikka Harryn Spare-kirja piti sisällään paljastuksia useista kuninkaallisen perheen jäsenistä, oli se erityisen armoton Camillaa kohtaan. Kirjassa Harry kutsui Camillaa muun muassa "ilkeäksi äitipuoleksi" ja syytti tätä siitä, että Camilla olisi pyrkinyt vaikuttamaan muiden kuninkaallisen perheen jäsenten medianarratiiviin näyttääkseen itse paremmalta kansan silmissä.

Lähteiden mukaan Camilla olisi myös suorastaan raivostunut Harrylle helmikuun alussa, kun Charlesin tiedotettua julkisesti syöpädiagnoosistaan Harryn yhtäkkiä lensi kotoaan Kaliforniasta tapaamaan isäänsä. Hovin sisäpiirin mukaan Harryn yllätysvierailu ei ilahduttanut Camillaa lainkaan, sillä tämä ei ollut pyytänyt lähdetietojen mukaan hyväksyntää vierailulleen ennen kuin matkasi Isoon-Britanniaan. 

– Hänen majesteettinsa oli raivoissaan siitä, että Harry lensi tänne loistokkaasta Kalifornian kodistaan ilman palatsin hyväksyntää ja saapui paikalle tietyllä asenteella, lähde kertoi tuolloin.

Tuolloin lähteet myös kertoivat, että Harry olisi ilmoittanut isänsä luona vieraillessaan, että Camilla voisi poistua huoneesta isän ja pojan tavatessa toisensa. 

Sisäpiiriläisten mukaan kuningas Charles toivoisi kaikesta huolimatta tekevänsä sovinnon kuopuksensa kanssa. Sen sijaan Harryn isoveli William tiettävästi ei ole ollut kovinkaan innostunut hieromaan sopua. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat