Lätkälegendojen pojilla kulki – reppu heilui vuoron perään Jokerien ottelussa

Maali: Jokerit - IPK, Onni Lind(27 Jokerit) 1:11
Näin Onni Lind lusikoi Jokereille osuman maalin edustalta.

Jääkiekkolegendojen pojat Samuel Timonen ja Onni Lind intoutuivat maalaamaan vuoron perään Helsingin Jokerien ja Iisalmen Peli-Karhujen välisessä Mestis-ottelussa. Otatus päättyi lopulta Jokerien 3–2-jatkoaikavoittoon.

Helsingissä kiekkoillun taiston avausmaalin laukoi IPK:n Santeri Sulku toisessa erässä kahden miehen ylivoimalla (video alla).

Maali: Jokerit - IPK,  Santeri Sulku(10 IPK) 0:53
Santeri Sulku kiskaisi IPK:lle ottelun avausmaalin.

Myös seuraavaa osumaa juhli IPK ja niin ikään kahden pelurin ylivoimalla. Sen iski kiekkolegenda Kimmo Timosen poika Samuel Timonen komealla kudilla. Sähäkkä rannelaukaus oikeasta kulmasta painui vastustamattomasti maalin ylärakenteisiin (video alla).

Maali: Jokerit - IPK, Samuel Timonen(14 IPK) 0:56
Katso tästä IPK:n Samuel Timosen komea maali Jokerien rysään.

Sitten oli Juha Lindin pojan vuoro. Onni Lind viimeisteli Jokerien kavennuksen rystypuolelta iskettyään ahnaasti irtopalaan maalin edessä. Näet osuman ylälaidan videolta.

Samuel Salonen latasi Jokerien tasoituksen kolmannessa erässä ylivoimalla (video alla).

Maali: Jokerit - IPK, Samuel Salonen(9 Jokerit) 0:59
Tähän malliin syntyi Samuel Salosen tasoitus.

Edessä oli jatkoaika, joka soljui täysin helsinkiläisisäntien hallinnassa. Jokerit tuhri paikkoja, kunnes Alexander Forslund painoi rystyllä limpun uuniin (video alla).

Maali: Jokerit - IPK, Alexander Forslund(22 Jokerit) 1:20
Alexander Forslund ratkaisi jatkoaikavoiton Jokereille.

Jokerit nousi sijoja

Kahden tehopisteen miehinä ottelun tahkosivat Jokereista Jaakko Heikkinen (0+2) ja Riku Tuomola (0+2) ja IPK:lta Santeri Sulku (1+1) sekä Hannes Häkkilä (0+2).

Jokerit nousi sarjassa kuudennelta sijalta kolmanneksi. IPK jatkaa viidentenä. Kummallakin joukkueella on nyt kahdeksasta ottelusta 14 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat