Lauri Markkasen seuran omistajilta raju liike: hakevat NHL-joukkuetta kaupunkiin

NBA-seura Utah Jazzin omistajat hakevat rajua liikettä: he pyrkivät tuomaan NHL-joukkueen Salt Lake Cityyn.

Jazzin omistajat eli Smith Entertainment Group -taustayhtiö jätti NHL:lle virallisen laajentumispyynnön. Tämä meinaa sitä, että kyseinen taho/yhtiö haluaa aloittaa prosessin, jossa se pyrkii tuomaan NHL-seuran haluamaansa kohteeseen.

Tässä tapauksessa Smith Entertainment Group haluaa tuoda NHL-seuran Utahissa sijaitsevaan Salt Lake Cityyn, joka toimi vuoden 2002 talviolympialaisten isännöintipaikkana.

NBA-seura Utah Jazzissa on vahva suomalaiskytkös, sillä maamme tuore Vuoden urheilija Lauri Markkanen edustaa kyseistä seuraa.

NHL:ssä pelaa tällä hetkellä 32 joukkuetta. Liiga laajentui viimeksi syksyllä 2022, kun Seattle Kraken liittyi mukaan. 

– NHL arvostaa sitä, miten Smith Entertainment Group on osoittanut kiinnostusta hankkeessa, missä se haluaa tuoda NHL:n Utahiin. Niiden keskustelujen aikana, mitä olemme käyneet viimeisten kahden vuoden aikana, olemme olleet vakuuttuneita siitä, miten sitoutuneita Ryan ja Ashley Smith ovat olleet heidän yhteisöään ja visiotaan kohtaan. Ei pelkästään kiekko-, vaan koko urheilu- ja viihdemarkkinan osalta. Utah on tältä kannalta hyvin lupaava paikka ja odotamme innolla tulevia keskusteluita, NHL kommentoi yhtiön hakemusta.

Lue myös:

    Uusimmat