Lauri Markkasen Utahin hirmuinen vire NBA:ssa jatkuu – murskasi vastustajansa yli 30 pisteellä

Lauri Markkanen avasi syitä Utahin huippuvireen taustalla: "Aloitusviisikkokin löytyi sitä kautta" 2:18
Lauri Markkanen avasi syitä Utahin huippuvireen taustalla: "Aloitusviisikkokin löytyi sitä kautta"

Lauri Markkasen edustaman Utah Jazzin lentokeli jatkuu NBA:ssa. Lauantain vastaisena yönä Jazz kaatoi kotonaan Toronto Raptorsin murskaavasti pistein 145–113. 

Lauri Markkanen pussitti 22 pistettä ja keräsi yhdeksän levypalloa Utah Jazzin murskavoitossa Toronto Raptorsia vastaan. Pelitilanneheittonsa (7/11) 64 prosentin tarkkuudella upottanut suomalaistähti istui ottelun viimeiset kahdeksan minuuttia penkillä, kun peli oli käytännössä jo ratkennut.

Huilistaan huolimatta Markkanen oli joukkueensa paras pistemies.

Markkasen lisäksi takamiehillä Jordan Clarksonilla ja Collin Sextonilla oli onnistunut ilta, sillä kumpikin puhkaisi 20 pisteen rajan. 

Palloa tehokkaasti hyökkäyspäässä kierrättänyt Utah oli läpi ottelun kuskin paikalla Torontoa vastaan ja vei jokaisen neljänneksen nimiinsä. Vieraista tähtipelaaja Pascal Siakam oli ainoa yli 20 pisteen mies (27 pistettä).

Utah Jazzin viimeaikaiset otteet ovat tehneet joukkueesta koko NBA:n kuumimman. 12 tuoreimmasta ottelusta Will Hardyn ryhmä on raapinut peräti kymmenen voittoa.

Toronto-murskajaisten ansiosta Utah nousi myös ensimmäistä kertaa sitten kauden toisen ottelun 50 prosentin voittolukemaan (20 voittoa, 20 tappiota) ja tarrasi samalla kiinni paikkaan NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelikarsinnassa. Jazz on nyt kymmenentenä lännen taulukossa.

Ensi yönä Utah saa vieraakseen LeBron Jamesin ja Anthony Davisin tähdittämän Los Angeles Lakersin.

Lue myös:

    Uusimmat