Lean ja Laran yläosaton kuva kohahdutti – nyt Pariisin olympiamenestyjät ovat eronneet

Pariisin olympialaisissa urheilleet saksalaisjalkapalloilija Lea Schüller ja itävaltalaispurjehtija Lara Vadlau ovat eronneet.

Schüller, 26, ja Vadlau, 30, olivat pitäneet sosiaalisen median julkaisujen perusteella yhtä ainakin muutamien vuosien ajan. Vuonna 2021 he herättivät huomiota julkaisemalla sosiaalisessa mediassa yläosattoman kuvan, jossa he olivat selät kameraan päin vain bikinit yllään.

– Meillä on kauniit vartalot – miksemme esittelisi niitä? Voit olla vähän provokatiivinenkin, Vadlau vastasi kritiikkiin itävaltalaislehti Kronen Zeitungissa.

Kumpikin on myös kovan luokan urheilija. Molemmille heistä ripustettiin Pariisissa kaulaan uran ensimmäinen olympiamitali: Vadlau purjehti kultaa 470-luokassa Lukas Mährin parina ja Bayern Münchenin seurajoukkuejalkapalloilija Schúller voitti Saksan naisten riveissä pronssia.

Schüllerin ja Vadlaun yhteinen taival on kuitenkin ohi, eivätkä he ole enää pariskuntana menestystään juhlimassa.

– Lea ei ole enää kumppanini. Olen totta kai todella ylpeä hänestä, ja olemme yhä todella hyviä ystäviä. Pidän käsiäni ristissä hänen puolestaan, Vadlau sanoi tuoreeltaan Ö3:lle.

100 yhteistä päivää vuodessa

Schüller ja Vadlau tarjosivat aiemmin paloja yhteiselostaan faneille sosiaalisessa mediassa. Heidän rakkauttaan esiteltiin heinäkuussa olympialaisten virallisella sivustollakin. Vielä Pariisin kisojen alla Schüller puhui innoissaan siitä, että hän voisi viettää viiden renkaan kisoissakin yhteistä aikaa kumppaninsa kanssa.

– On upeaa, että me molemmat pääsimme Pariisiin. Ehkä tapaamme muutaman kerran, Schüller sanoi.

Hän kertoi tuolloin, että kaksikko näkee toisiaan vain noin 100 päivänä vuodessa, koska Vadlau on paljon poissa harjoitellessaan kovasti kisoihin.

Lue myös:

    Uusimmat