Olympialaisten urheilijapariskunta ei päässyt harrastamaan seksiä: "Tämä ei ole vitsi"

Olympiavoittoon soutanut Oliver Zeidler sai yöpyä tyttöystävänsä kanssa ennen Pariisin kultakisaa. Lemmenleikeistä hän joutui kuitenkin pidättäytymään.

Saksalaissoutaja Oliver Zeidler, 28, seurustelee sveitsiläissoutaja Sofia Meakinin, 26, kanssa. Pariskunta tapasi soutukilpailuiden yhteydessä noin vuosi sitten ja alkoi etäsuhteeseen.

Zeidler voitti viime lauantaina miesten yksikön olympiakultaa, ja Meakin on puolestaan ollut Pariisissa Sveitsin joukkueen jäsenenä.

Kaksikko oli Pariisissa alkuun erillään. Zeidler majoittui olympiakylässä, Meakin Sveitsin joukkueen kanssa hotellissa. Olot Meakinin huoneessa olivat huomattavasti mukavammat, ja Zeidler halajasi seuraksi.

– Kun kävi selväksi, että hänellä olisi yksityinen huone ja ilmastointi, kysyin isältäni (valmentaja Heino), voisinko mennä hänen luokseen. Lähetin myös kuvan huoneen lämpötilasta. Se oli 29 astetta. Kukaan ei pysty nukkumaan, Zeidler kertoi saksalaislehti Bildille.

– Me katsoimme elokuvia ja juttelimme paljon kisaa edeltävänä iltana, Meakin jatkoi.

Zeidlerin valmentajaisä siis salli pojalleen tyttöystävänsä hotelliin menemisen. Ei tosin noin vain.

– Tämä ei ole vitsi. Meidän täytyi itse asiassa luvata isälleni, ettemme harrasta seksiä ennen kisaa. Hän myös sanoi: Viettäkää aikaa yhdessä, mutta älkää liian villisti, Zeidler selvitti.

Vaikka oltiin rakkauden kaupunkina tunnetussa Pariisissa, lempi ei päässyt pariskunnan välillä kisan alla leiskumaan.

"Olen niin uskomattoman ylpeä"

Tulosta sen sijaan tuli. Miesten yksikön kolminkertainen maailmanmestari Zeidler saavutti ensimmäisen olympiamitalinsa, kullan. Hän voitti finaalin ajalla 6.37,57 – eroa toiseksi sijoittuneeseen valkovenäläiseen Yauheni Zalatyyn kertyi reilut viisi sekuntia.

Meakin sanoi viettäneensä miehensä finaalia seuratessa elämänsä pisimmät kuusi minuuttia. Hän sanoi, että pystyi maalin lähettyvillä tuskin katsomaan kisatapahtumia. Meakin piteli käsiä silmiensä edessä.

Kun soudettavaa oli enää 500 metriä jäljellä, Meakin alkoi kuitenkin ajatella, että hyvä tästä voisi tulla.

– Sitten hurrasin hänelle. Olen niin uskomattoman ylpeä.

– Rakastan häntä ilman mitaliakin. Mutta tiedän, mitä se hänelle merkitsee. Tiedän myös, miten kilpailtu laji on, Meakin virkkoi.

Kaksikon suunnitelmana oli pysyä Pariisissa kisojen loppuun asti ja "nähdä kaikkea, mitä he voisivat". Olympialaisten jälkeen he aikovat opiskella yhdessä Sveitsin Lausannessa ja päättää suhteen etävaiheen.

Lue myös:

    Uusimmat