Lehti: Valtteri Bottas pelaa uhkapeliä F1-tulevaisuudellaan – Mick Schumacher nousi uudestaan mukaan

Huhut Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuudesta käyvät yhä kuumina, vaikka sveitsiläislehti ehti jo aiemmin tänä syksynä uutisoida suomalaisen jatkosopimuksen Sauber-tallissa.

Talli ei kuitenkaan ole vahvistanut asiaa vielä tähän päivään mennessä, joten huhumylly jatkaa jauhamistaan.

Alun perin Bottaksen kanssa paikasta Sauberilla kerrottiin taistelevan parikymppisten Franco Colapinton, Gabriel Bortoleton ja Theo Pourchairen, mutta viime päivinä esille on noussut neljäskin, huomattavasti tutumpi nimi: Mick Schumacher.

25-vuotias saksalainen ajoi F1:ssä Haasilla 2021–2022, ja tämän jälkeen hän on toiminut niin Ferrarin, McLarenin kuin Mercedeksen varakuskina.

Elokuussa työt Sauberilla aloittanut entinen Ferrari-pomo Mattia Binotto on vahvistanut, että Schumacheria harkitaan tallin toiseksi kuljettajaksi jo aiemmin vahvistetun Nico Hülkenbergin rinnalle.

– Tapasin hänet, ja juttelin hänen kanssaan. Olemme tunteneet pitkään hänen oltuaan aikanaan Ferrarin kuljettaja-akatemiassa. Tiedän hänen vahvuutensa. Hän on yksi niistä nimistä, jotka meillä on mielessä, Binotto sanoi italialaiselle Corriere della Sera -lehdelle Motorsport Weekin mukaan.

Saksalaisen Bildin tietojen mukaan Schumacherin ei pitänyt enää kuulua Binotton suunnitelmiin ja Bottaksen kanssa oli jo valmisteltu sopimus.

Mutta.

– Bottas pelaa pokeria pyytämällä liian paljon rahaa. Jos hän pysyy kovassa palkkapyynnössään, Mick Schumacher saattaa olla taas pelissä mukana. Jos Bottas on valmis hyväksymään vähemmän, Mick on ulkona, Bild kirjoittaa.

Sauberista on tulossa saksalaisen Audin tehdastiimi kaudella 2026.

Lue myös:

    Uusimmat