Leverkusenille tyrmäävä murskavoitto Mestarien liigassa – Lukas Hradeckyn nolla pelastui kahteen otteeseen

Leverkusen murskaava vieraskentällä – Florian Wirtz puttaa jo 3–0 avauspuoliskolla 1:28

Suomalaisvahti Lukas Hradeckyn kipparoima Bayer Leverkusen avasi Mestarien liiga -kautensa murskaavalla esityksellä hollantilaista Feyenoordia vastaan lukemin 4–0.

Vierasjoukkue Leverkusen siirtyi Florian Wirtzin maalilla 1–0-johtoon jo viidennellä peliminuutilla.

Kotijoukkue iski tasoituksen muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Leverkusenin avauspuolikas oli jäätävä. Se takoi ennen taukoa vielä kolme osumaa kotijoukkueen verkkoon. Maalinteossa kunnostautuivat Alejandro Grimaldo ja Wirtz toistamiseen. Saksalaisten neljäs merkittiin Feyenroodin omaksi maaliksi.

Katso Wirtzin 3–0-osuma pääkuvan videolta!

Toisella puoliajalla Hradeckyn nollapeli pelastui toistamiseen. 1–4-kavennus hylättiin 72 minuutin pelin jälkeen, paitsiona sekin.

Kaikkiaan toinen puolisko oli odotetusti pelailua. Todellisia maalintekopaikkoja ei nähty.

Nollapeli on Lukas Hradeckylle neljäs Mestarien liigassa. Suomalainen joutui torjumaan neljä kertaa. Ottelu oli Leverkusenin Xabi Alonsolle ensimmäinen päävalmentajana kyseisessä kilpailussa.

Alkuillan toisessa ottelussa portugalilaisjätti Benfica haki 2–1-vierasvoiton Belgradista Crvena zvezdasta.

Illalla pelataan vielä neljä Mestarien liigan ottelua klo 22 alkaen. Kaikki ottelu katsottavissa MTV Katsomossa.