Pelottava näky Mestarien liigassa – Lukas Hradeckyn joukkuetoveri huusi tuskaisena nurmen pinnassa

Mestarien liigassa pahannäköinen loukkaantuminen – Leverkusenin Adli tuskaisena nurmen pinnassa 2:32
Leverkusen joutui pettymään Brestin vieraana – ilta synkkeni entisestään Amine Adlin tuskaiseen loukkaantumiseen.

Bayer Leverkusenin voittokulku Mestarien liigassa tyrehtyi toisen voittamattoman joukkueen vieraana, kun huimaa kautta pelaava Brest piti saksalaisjoukkueen aisoissa keskiviikkoillan kolmannen kierroksen ottelussa.

Leverkusenin saksalaistähti Florian Wirtz vei vieraat johtoon 24. minuutilla, mutta Pierre Lees-Melou tasoitti lukemat 1–1:een varttia myöhemmin komealla laukauksella.

Toisella puoliajalla Xabi Alonso pyrki ravistelemaan joukkuettaan useilla vaihdoilla, kun sisään heitettiin muun muassa Granit Xhaka, Jeremie Frimpong ja Amine Adli.

Adlin peli päättyi kuitenkin pahannäköiseen loukkaantumiseen marokkolaisen oltua kentällä alle 20 minuuttia. Soumaila Coulibaly liukui ensiksi palloon, mutta Adlin jalka jäi ikävästi nurmen ja ranskalaispuolustajan väliin.

Leverkusen haki vimmatusti voittomaalia pelin loppuhetkillä, mutta sensaatiomaisesti Mestarien liigassa suoriutunut Brest piti tappiottomasta putkestaan tiukasti kiinni. Ottelu päättyi lopulta 1–1-lukemiin. Leverkusenin suomalaiskapteeni Lukas Hradecky istui koko ottelun penkillä, kun saksalaisten maalia vartioi Mestarien liigan debyyttinsä pelannut tshekkivahti Matej Kovar.

Samaan aikaan Viljami Sinisalon edustama Celtic haki arvokkaan pisteen Atalantan vieraana. Sinisalo, joka odottaa vielä debyyttiään skottiseuran maalilla, istui maalittomaan tasapeliin päättyneen kamppailun penkillä.