Linnea Leino ja Anssi Heikkilä häkellyttivät jälleen TTK-parketilla – paljastavat, kuinka yleisöä ällistyttänyttä hurjaa liikettä harjoiteltiin

Linnea Leino ja Anssi Heikkilä paljastavat, kuinka hurjaa nostoa harjoiteltiin – ja millainen henki vallitsee TTK-treeniksellä 4:34
Linnea Leino ja Anssi Heikkilä paljastavat, kuinka hurjaa nostoa harjoiteltiin – ja millainen henki vallitsee TTK-treeniksellä

Linnea Leino ja Anssi Heikkilä ihastuttivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman neljännessä suorassa lähetyksessä esityksellä, jossa nähtiin jälleen uskalias nosto.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljäs suora lähetys oli teemaltaan haaveiden ilta, ja kukin TTK-pari esitti vakiotanssin. 

Illan suurimpiin menestyjiin lukeutuivat Linnea Leino  ja Anssi Heikkilä, jotka korkkasivat kauden kymppisaldon tuomaristolta. Leino ja Heikkilä saivat kympit sekä Jukka Haapalaiselta  että Jorma Uotiselta.

Leino ja Heikkilä tunnelmoivat MTV Uutisille suoran lähetyksen päätteeksi hyvien tuomaripisteiden olleen "suuri palkinto" heidän tekemälleen kovalle työlle. 

– On jotenkin ihan sanaton olo. Täysiä vedettiin ja nyt on taas ihan pankki tyhjä, Leino kuvaili. 

Kaksikon esityksessä nähtiin yleisöäkin hätkähdyttänyt nosto, jonka aikana Heikkilä pyöri todella vauhdikkaasti Leino otteessaan. Leinon mukaan kyseinen nosto, kuten muutkin, olisivat syntyneet siten, ettei Heikkilä ole aivan täysin hänelle ennakkoon kertonut, mitä tuleman pitää. 

Heikkilä vahvistaa asian ja kertoo kysyneensä Leinolta ennen edellisen koreografian harjoitusten alkamista yhtä asiaa kyseiseen nostoon liittyen. 

– Tuohan ei ole nostona niin hurja, mutta kysyin, että tuleeko sinulle helposti paha olo. Hän vastasi, että ei, miten niin. Sanoin, että aion pyörittää sinua ihan sikakovaa, Heikkilä naureskeli. 

– Ja se tuntuu, se todella tuntuu se vauhti sen jälkeenkin, Leino vastasi.

Videolla Linnea Leino ja Anssi Heikkilä kertovat tarkemmin, kuinka hurjan näköistä nostoa harjoiteltiin – ja mistä he ammentavat inspiraation tulevan sunnuntain urheiluteemaan TTK-parketilla. 

Alla olevalla videolla Linnea Leinon ja Anssi Heikkilän wienervalssi. 

Linnea & Anssi - Lose Control 4:08

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat