Linnea Leino kohtasi toistaiseksi suurimman haasteensa tanssilattialla

Linnea Leino kohtasi toistaiseksi suurimman haasteensa TTK-parketilla 3:26
Videolla Linnea Leino ja Anssi Heikkilä tunnelmoivat heti suoran lähetyksen päättymisen jälkeen

Jive osoittautui erityisen haastavaksi tanssilajiksi Linnea Leinolle Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Sunnuntaina 6. lokakuuta Tanssii Tähtien Kanssa  -tanssittiin urheiluteeman mukaisesti. Jaksossa nähtiin Linnea Leinon  ja hänen tähtiopettajansa Anssi Heikkilän  jive Portion Boysin ja Matin & Tepon Vauhti kiihtyy -kappaleen tahtiin. 

Edellisviikolla Leino ja Heikkilä saivat ensimmäiset kymppinsä, mutta jivesta saadut tuomaripisteet notkahtivat. Kaksikko kertoi kuitenkin MTV Uutisille olleensa sekä suoritukseensa että saamiinsa pisteisiin erittäin tyytyväinen. Suoraa lähetystä edeltänyt viikko oli kaksikolle heidän kertomansa mukaan jokseenkin raskas. 

– Sanotaan niin, että onneksi tämä on loppu. Aika rankka viikko, Heikkilä totesi. 

– Oli, ja todella haastava minulle. Kyllä jive osoittautui yllättävän haastavaksi, Leino jatkoi. 

Leinon mukaan hänelle haastavinta tanssin harjoittelussa oli "jiven olemuksen löytäminen". Hän kuvaili olleensa jopa huojentunut ja onnellinen kaikkien haasteiden jälkeen saamiinsa tuomaripisteisiin. 

Kaksikkoa kannusti paikalla olleen yleisön puolesta usea tuttu kasvo, sillä moni edelliseltä kaudelta tuttu TTK-oppilas nähtiin yleisössä. Mukana oli myös Heikkilän kanssa viime kaudella TTK:n voittanut Pernilla Böckerman.

– Se oli ihan superkiva. Kerkesin kaikkien kanssa vähän höpötellä tuolla. Kaikki kyllä sanoivat, että tämä on vähän helpompaa olla tälleen katsojan roolissa, ettei jännitä aivan yhtä paljon. Mutta ihan sika kiva nähdä hyviä tyyppejä, kaikki kuitenkin asuvat vähän eri paikoissa ja tekevät omia hommiaan, niin ei hirveän usein ehdi näkemään. Oli tosi jees, että he olivat täällä tänään, Heikkilä iloitsi. 

Yllä olevalla videolla Linnea Leino ja Anssi Heikkilä kertovat haastavasta viikostaan sekä jakavat mietteensä parinvaihtoviikon suhteen. Alla olevalla videolla kaksikon jive edellisessä lähetyksessä.

Linnea & Anssi – Vauhti kiihtyy 4:16

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat