Lionel Messin vammasta varovainen päivitys

Oikean nilkkansa jalkapallon Copa American loppuottelussa loukannut supertähti Lionel Messi on seuransa Inter Miamin mukaan sivussa ainakin kahdesta MLS-sarjan ottelusta.

Messin jalka vääntyi sunnuntaina Argentiinan 1–0-voittoon päättyneessä finaaliottelussa Kolumbiaa vastaan. Ottelu pelattiin Messin seurajoukkueen kotikentällä Miamissa.

Vaihtopenkillä istuneen Messin nilkka oli tilanteen jälkeen pahasti turvonnut, mikä herätti pelkoa pahemmastakin loukkaantumisesta.

Inter Miamin valmentaja Gerardo Martino kertoi tiistaina, että tarkemmat tutkimukset nilkan tilanteesta jatkuvat edelleen.

– Hän väänsi nilkkansa, ja vamma on päällä, joten tarvitaan lisää testejä, ja pitää odottaa tuloksia, Martino kommentoi.

Martino pystyi jo varmuudella sanomaan, ettei Messi pelaa ainakaan tämän viikon kotiotteluissa Torontoa ja Chicagoa vastaan.

– Tutkimuksissa selvitetään tilanteen vakavuus. Saamme koko ajan tietoa kinesiologimme Walter Insaurralden kautta, joka on myös (Argentiinan) maajoukkueen kinesiologi. Hän on erittäin varovainen antamaan lopullista diagnoosiaan ennen kuin tuloksia saadaan, Martino sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat