Liverpool selvisi shokkialusta – Tuomas Virkkunen antoi täyslaidallisen: "Amatöörimäistä"

Liverpool jäi heti alakynteen San Sirolla – Christian Pulisic vei AC Milanin johtoon 1:05
Liverpool jäi heti kättelyssä alakynteen San Sirolla – Christian Pulisic vei AC Milanin pikajohtoon

AC Milan otti Mestarien liiga -kauden avausiltana Liverpoolia vastaan 1–0-johdon vain kahden minuutin ja 47 sekunnin pelin jälkeen. Liverpool kuitenkin johtaa ja olisi voinut repäistä avausjaksolla vielä reippaammankin johdon.

San Siron kotiyleisö sai ilon aihetta, kun Espanjan EM-kultajoukkueen kapteeni Alvaro Morata alusti taidokkaasti ja Pulisic tälläsi vasempaan alanurkkaan milanolaisten avausmaalin.

23 minuuttia oli tulossa täyteen, kun rangaistusalueen rajalta lähtenyt Trent Alexander-Arnoldin sivuvapaapotku löysi heikosti puolustaneen Milan-puolustuksen keskeltä Ibrahima Konaten pään, joka puski 1–1-tasoituksen.

Liverpool tehokas erikoistilanteesta: Ibrahima Konate nikkasi 1–1-tasoituksen 2:25
Liverpool tehokas erikoistilanteesta: Ibrahima Konate nikkasi 1–1-tasoituksen

Milan epäonnistui oman rangaistusalueen puolustamisessa seuraavan kerran 41. minuutilla, kun Liverpoolin kulmapotkun hyödynsi löyhän alakerran keskeltä Virgil van Dijk.

– Alokasmaista, amatöörimäistä! MTV Urheilun selostaja Tuomas Virkkunen suomi AC Milanin puolustamista.

Liverpool on voittanut tähän asti historiassaan kaikki kolme San Sirolla pelaamaansa ottelua. Se voisi johtaa ottelua jo reippaamminkin Mohamed Salahin osuttua avausjaksolla kahdesti ylärimaan.

Alkuillan otteluissa Juventus voitti PSV:n ja Aston Villa vieraissa Young Boysin. Juventuksen Kenan Yildizin poikkeuksellinen maali käynnisti Mestarien liiga -kauden näyttävällä tavalla.

Näin lähellä Mohamed Salah kävi – ylärima pelasti milanolaiset 0:36