Lukas Hradeckyn joukkuetoveri rajussa onnettomuudessa – nyt tuli harmillinen tieto

Saksalaisseura Leverkusenin tähtihyökkääjä Victor Boniface ei pelaa keskiviikkona jalkapallon miesten Mestarien liigan ottelussa ranskalaista Brestiä vastaan.

Nigerian maajoukkuemies Boniface joutui sunnuntaina auto-onnettomuuteen eikä osallistunut tiistaina Leverkusenin harjoituksiin. Saksalaislehtien Bild ja Kicker mukaan Boniface ei matkustanut tiistaina joukkueensa mukana Ranskaan.

Boniface, 23, jakoi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa kuvia ja videon murjoutuneesta mustasta Mercedeksestä ja verisestä kädestään. Leverkusenin urheilujohtaja Simon Rolfes kertoi tiistaina toimittajille, että Boniface välttyi vakavilta vammoilta kolarissa kuorma-auton kanssa.

– Hänen pelaamisensa on yhä auki. Nämä eivät ole helppoja tilanteita, ja hänen täytyy päästä yli tästä. Olemme iloisia, ettei hänelle käynyt pahemmin, Saksan entinen maajoukkuepelaaja Rolfes sanoi.

Boniface on ollut tärkeä pelaaja Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradeckyn kipparoimalle Leverkusenille. Boniface on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia kymmenessä ottelussa. Hänen tilalle avauskokoonpanoon kaavailtu tshekkihyökkääjä Patrik Schick on tehnyt kahdeksassa ottelussa vain yhden maalin.

Lue myös:

    Uusimmat