Lukas Hradeckysta tyly uutinen

Bayer Leverkusen kohtaa keskiviikkoiltana ranskalaisseura Brestin Mestarien liigan kolmannella kierroksella. Saksalaisjoukkueen suomalaiskapteeni Lukas Hradecky ei kuitenkaan avaa tuttuun tapaan tolppiensa välissä.

Hradecky, 34, aloittaa Brestiä vastaan penkiltä. Leverkusenin päävalmentaja Xabi Alonso on nimennyt avauskokoonpanoonsa tshekkiläisen Matej Kovarin, joka tekee tänään debyyttinsä Mestarien liigassa.

Hradeckyn kakkosvahtina toimiva Kovar, 24, on pelannut tällä kaudella yhden ottelun Bundesliigassa ja yhden pelin Saksan Cupissa, kun Huuhkajat-tähti on ottanut vastuun muista peleistä.

Hradeckysta tuli viikonloppuna historian ensimmäinen ulkomaalainen maalivahti, joka on kerännyt vyölleen 300 ottelua Saksan Bundesliigassa.

Leverkusenin kokoonpanosta puuttuu myös joukkueen tähtihyökkääjä Victor Boniface, joka loukkaantui ikävästi auto-onnettomuudessa viime sunnuntaina.

Leverkusen ja Brest ovat kumpikin aloittaneet Mestarien liiga -kautensa kahdella voitolla. Keskiviikkoillan kamppailu pelataan Brestin kotikentällä Ranskassa.

Leverkusenin ja Brestin välinen ottelu potkaistaan käyntiin kello 19.45 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa MTV Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat