Mitä ihmettä? Tähtihyökkääjä maalasi Mestarien liigassa – sitten alkoi rujo episodi

Hämmentäviä kuvia: Aston Villan Jhon Duran potki vaihtopenkkiä ja juoksi pukukoppiin 1:24
Katso: Aston Villan Jhon Duran teki komean maalin – sitten alkoi hämmentävä episodi.

Aston Villa jatkoi sensaatiomaista Mestarien liiga -kauttaan puhtaalla pelillä, kun se voitti Bolognan 2–0-lukemin tiistai-iltana. Englantilaisjoukkueen toisen maalin tehnyt Jhon Duran ei kuitenkaan vaikuttanut lainkaan tyytyväiseltä, kun Unai Emery otti hänet heti osumansa jälkeen vaihtoon.

Duran, 20, on tullut tunnetuksi Aston Villan supervaihtomiehenä, joka ratkaisi Birminghamin suurseuralle viime kierroksella komean 1–0-voiton Bayern Münchenistä. Tiistaina kolumbialainen osoitti olevansa tehokas myös avauksesta, kun hän viimeisteli tyylikkään osuman toisella puoliajalla.

Heti maalinsa jälkeen Duran otetiin kuitenkin vaihtoon, kun joukkueen ykköskärki Ollie Watkins päästettiin irti. Duran reagoi vaihtokomennukseensa vihaisesti, ja löi voimalla vaihtopenkkiä. Istuuduttuaan alas hän myös potkaisi edessä olevaa penkkiriviä niin, että hänelle tultiin sanomaan asiasta Villan taustajoukkojen toimesta.

Hetkeä myöhemmin tv-kuvissa näytettiin, kuinka Duran juoksi kesken ottelun pukusuojiin omin toimin ja ilman mitään selkeää syytä.

Katso Duranin maali ja tunteenpurkaukset ylälaidan videolta.

Duran ei jäänyt todistamaan kentän laidalle, kun Villa jatkoi häikäisevää voittokulkuaan Mestarien liigassa. Kolmannella voitolla ja kolmannella nollapelillä se nousi ainakin hetkellisesti koko sarjataulukon kärkeen, sillä mikään muu joukkue ei ole onnistunut voittamaan kaikkia kolmea peliään.

Ottelun jälkeen Aston Villan keskikenttäpelaaja Youri Tielemansilta kysyttiin TNT Sportsin haastattelussa, mitä mieltä hän oli Duranin esityksestä ja kummallisesta reaktiosta vaihtokomennukseensa.

– Duranilla on kaikkea. Hänellä on tekniikkaa, hän pystyy pitämään palloa ja jatkamaan syöttöjä. Hän on monipuolinen hyökkääjä, Tielemans sanoi.

– Hän on myös todella hauska. Manageri ei välitä (tuollaisesta reaktiosta). Hän tietää, että kaikki haluavat pelata. Se on osa peliä.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa manageri Emery vakuuttelikin, että kaikki on Duranin hämmentävästä purkauksesta huolimatta kunnossa.

– Olen vastuussa kaikesta, myös pelaajien reaktioista. Haluamme lähettää pukukoppiin viestin arvostuksesta, oikeista arvoista ja kypsyydestä. Joskus pelaajat regoivat hieman ja myös Duran on vielä nuori. Mutta asia on hallinnassani. Tämä ei ole oleellista, Emery pyöritteli.

Aston Villa on voittanut Mestarien liigassa sveitsiläisen Young Boysin, Saksan suurseura Bayern Münchenin ja nyt italialaisen Bolognan maalierolla 6–0. Se kohtaa seuraavalla kierroksella belgialaisen Club Bruggen vieraissa.

Maalikooste: Aston Villa - Bologna 3:44
Maalikooste: Aston Villa 2–0 Bologna.

Lue myös:

    Uusimmat