Lukko yksityiskoneella paikalle, Ilveksen rämpiminen jatkuu – Jukureilta kova temppu Oulussa

Jukurit tekee 1-3 maalin 1:15

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua.

Iso mielenkiinto kohdistui Tampereelle, minne Lukko saapui juuri ja juuri ennen Ilves-pelin alkua.

Lukko pelasi eilen tiistaina CHL-myöhäisottelun (kello 21.15), kun se kohtasi Sveitsin Genevessä Servetten. Kyseinen kamppailu päättyi tasan 2–2.

Ilves aloitti keskiviikon kotiottelun terävästi, kun Jani Nyman vei isännät johtoon ajassa 0.15.

Ilveksen etumatka kasvoi toisessa erässä, kun Joona Ikonen osui ylivoimalla.

Sebastian Repo ja Steven Jandric toivat maaleillaan vieraat tasoihin.

Jandric oli lopulta Tampereen illan hahmo, kun hän iski jatkoajalla 3–2-voittomaalin. Jandric nakutti kamppailussa tehot 2+1.

Illan lopputulos tiesi sitä, että sarjakärki Ilveksen rämpiminen sen kuin jatkuu. Tupsukorvat ovat hävinneet viimeisistä viidestä ottelustaan peräti neljä.

Oulussa Olli Jokisen luotsaama Jukurit teki taas kovan tempun, kun se kaatoi toisen tulikuuman joukkueen Kärpät loppulukemin 3–1.

Jukurit karkasi toisessa erässä 2–0-johtoon Patrik Puistolan ja Linus Nässénin maaleilla.

Joonas Kemppainen kavensi, mutta Jarkko Immonen vei kolmannessa erässä mikkeliläisjoukkueen taas kahden maalin karkumatkalle.

Kärpät ei päässyt enää lopussa lähelle tai rinnalle.

Jukurit on sarjassa neljäntenä. Sen ero viidentenä oleviin Kärppiin on nyt kolme pistettä.