Maajussi-Tarja paljastaa: Ismo huutokauppasi hänet toiselle miehelle – lopputulos yllätti!

Maajussi-Tarja kertoo MTV Uutisille, miten hänen elämänsä muuttui, kun Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu sulhasehdokas Ismo huutokauppasi hänet.

Maajussi-Tarjan elämää seurattiin viime kaudella Maajussille morsian -ohjelmassa, ja samalla tutuksi tuli myös Iisalmessa asuva sulhasehdokas Ismo, joka oli Tarjaan kovin ihastunut.

Heidän välinsä ovat pysyneet ohjelman kuvausten jälkeen kaverillisina, ja he ovat tehneet myös muutamia yhteisiä työprojekteja.

Mansikanviljelijänä Kuopion lähellä työskentelevä Tarja kertoo nyt MTV Uutisille, mitä yhteistyö Ismon kanssa on poikinut.

Olin Ismon huutokaupassa, jossa minut oli mahdollista huutokaupata päiväksi töihin, Tarja kertoo. 

Kiuruveden Metsola -nimellä tubettava Jouni Toppi huusi minut ja niinpä menin hänelle päiväksi tekemään YouTube-videoita.

Metsäaiheisia videoita julkaisevalla Topilla on kaksi YouTube-tiliä, joista englanninkielisellä Finnish Lumberjack -tilillä on jopa yli 150 000 tilaajaa.

Toppi opasti Tarjan YouTube-videoihin saloihin ja Tarja innostui niistä niin, että muutaman kuukauden jälkeen hänellä oli jo oma YouTube-tili Maajussitar Tarja.

Kun teimme niitä videoita päivän verran Jounin kanssa, niin tajusin, että sehän on tosi hauskaa ja että voisin tehdä niitä itsekin. Siitä se idea sitten lähti, Tarja kertoo.

Päätin lopulta vain perustaa sen tilin, koska muuten se ei tapahdu koskaan, jos liiaksi jää pohtimaan. Sitten sainkin yhtäkkiä seuraajia ja olin todella yllättynyt.

Tarja pyrkii julkaisemaan jopa kolme jaksoa viikossa. Myös palaute on yllättänyt.

Olen saanut kanavasta älyttömän hyvää palautetta törmätessäni ihmisiin, Tarja kertoo.

Tarja kertoo videoillaan elämästään maajussittarena.

Videoilla viljelen mansikoita, hoidan hevosia ja koiria, käyn nuohoamassa kaikkea sellaista perusarkea. Välillä kerron jotain Amerikan-elämästä, kun ehdin sielläkin asua parikymmentä vuotta.

Englannin kielen taitaminen on saanut Tarjan pohtimaan myös englanninkielistä YouTube-kanavaa.

Tosin en kyllä tiedä kaikkia maataloustermejä edes suomeksi saati sitten englanniksi, Tarja nauraa.


Tarja on nauttinut kesästä maalla ja opetellut uutta uraansa tubettajana.

Tarja sanoo, että parhaiten vetävät sellaiset videot, joissa mainitaan ylipäätään joku mies.

Onhan tämä oma julkisuus pyörinyt miesten ympärillä, joten siihen liittyvät teemat kiinnostavat selvästi, Tarja nauraa.

Helsingissä vastikään aikuisten lastensa luona käynyt Tarja kertoo viettäneensä ihanan kesän ja syksyn maatilahommissa. Miesasioista ei ainakaan tällä hetkellä ole erityisempää raportoitavaa.

Nautin nyt töistäni, hän toteaa.

Tämä tubettamisjuttu tuli juuri sopivasti sen jälkeen, kun tv-ohjelma loppui. Silloin mietin, että tässäkö nyt sitten vain nuohoan ja viljelen mansikoita että onpa tylsää. No eipä ole enää.

Tarja myöntää, että uusi aluevaltaus näyttää helpolta, mutta on myös aikaa vievää puuhaa, sillä hän myös editoi omat videonsa.'

Videoiden tekemiseen menee yllättävän paljon aikaa, Tarja sanoo.

Onneksi itse esiintyminen kameran edessä on helppoa sen tajusin Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa.

Lue myös:

    Uusimmat