Tätä et nähnyt Maajussille morsian -jaksossa! Tällainen oli Samulin ja puolisoehdokas Kristan puhelu

Kuuntele Samulin ja Kristan puhelu 11:56
Videolta kuulet Samulin ja Kristan puhelun kokonaisuudessaan.

Krista ei päässyt paikalle maajussi-Samulin tilalle, mutta kaksikolle järjestyi mahdollisuus jutella puhelimessa. Videolta kuulet Samulin ja Kristan puhelun pidempänä versiona.

Viime viikolla Maajussille morsian -ohjelmassa tehtiin vaikeita valintoja, kun maajussit Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, päättivät, ketkä puolisoehdokkaat lähtevät heidän mukaansa farmiviikoille. Tämän viikon jaksossa puolisoehdokkaat saapuvat vihdoin maajussien tiloille ja farmiviikot käynnistyvät. 

Yksi puolisoehdokas kuitenkin loistaa yhä poissaolollaan. 

Viime viikon jaksossa Samuli päätyi yllättävään ratkaisuun valitessaan farmiviikoille puolisoehdokkaansa Kristan, jota hän ei ollut tavannut kasvotusten vielä kertaakaan. Krista oli työnsä vuoksi estynyt tulemaan paikalle pikatreffipäivään, ja Samulin oli tarkoitus tavata tämä etäyhteyksin, mutta treffit eivät lopulta toteutuneet. Sen sijaan kaksikko jutteli puhelimessa.

Vaikkei Samuli tavannutkaan Kristaa etätreffeillä, teki naisen kirje häneen niin suuren vaikutuksen, että hän halusi kutsua tämän joka tapauksessa farmiviikoille. Kristan lisäksi Samuli valitsi farmiviikoille Oleksandran ja Kiian.

Tämän viikon jaksossa juontaja Vappu Pimiä saapuu Samulin tilalle mukanaan huonoja uutisia. Hän kertoo, että Krista on yhä kiinni töissä, eikä näin ollen pääse tulemaan Samulin tilalle.

Pimiä kuitenkin tarjoaa Samulille mahdollisuutta jutella Kristan kanssa puhelimessa. Mies tarttuu tarjoukseen, ja he rupattelevatkin Kristan kanssa 12 minuutin ajan.

– Laivanrakennus on vähän hektistä tällä hetkellä. Ei oikein pääse irtautumaan, Krista kertoo puhelimessa työkiireistään.

Kaksikko keskusteli puhelimessa muun muassa Kristan töistä sekä hänen taustastaan. Samuli kertoi myös kotipaikastaan ja perusteli, miksi kiinnostui Kristasta.

Kuuntele puhelu yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat