Maajussi-Ville pisti työkiireet sinkkuilun syyksi – maajussi-Samilta naseva kuitti: "Kyllä se merikin jäätyy"

Maajussi-Sami ja Elina kertovat suhteensa tilasta ja maajussi-Ville paljastaa suhdestatuksensa 7:42
Maajussi-Sami ja Elina kertovat suhteensa tilasta ja maajussi-Ville paljastaa suhdestatuksensa

Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön saapunut maajussi-Ville on sinkku eikä ole ehtinyt juurikaan deittailla kiireisen elämäntyylinsä tähden.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljännen suoran lähetyksen yleisössä nähtiin toisaalta tuttuja ruutukasvoja, kun vuonna 2023 rakkautta Maajussille morsian  -ohjelmassa etsineet maajussi-Ville, maajussi-Sami sekä hänen puolisonsa Elina saapuivat tansseja tarkastelemaan. 

Ville on elänyt kiireistä maajussin arkea. Tällä hetkellä hänen on tarkkailtava tiukasti merisäitä asuinpaikallaan Simojoella, jossa pyörittää maatilaansa. 

– Jos on tuulirakoa, mennään lampaita hakemaan saaristosta. Nuo kovat tuulet estää sinne menemisen, eli joutuu aika lyhyellä varoitusajalla, päivän tai kahden, suunnittelemaan nuo kuviot. Mennään luonnon ehdoilla siinä mielessä, päivä kerrallaan, Ville kertoi MTV Uutisille ennen TTK:n suoraa lähetystä. 

Maajussille morsian -ohjelma päättyi Villen osalta siihen, että hän valitsi rinnalleen puolisoehdokkaistaan Elisan. Alkuvuodesta pari kertoi kuitenkin päätyneensä eroamaan. 

Tällä hetkellä Ville on kertomansa mukaan yhä sinkku, ja deittailurintamalla on ollut hiljaisempaa. 

– Kyllähän se niin on, että kun tulee tänne etelään, on sitä hieman ihmeissään, että täällä on muitakin nuoria ihmisiä. Töiden merkeissä on mennyt kesä ja syksy. Ehkä sitten talven päälle vähän rauhoittuu nuo hommat, niin jää aikaa muuhunkin. 

Ville on siis avoin ajatukselle tapailun sekä myös yhteydenottojen suhteen. 

– Toki, toki. Vastataan mitä keretään noiden töiden parista, mutta se on siinä mielessä ihan kiireistä aikaa nyt, mutta se on oma rikkautensa sekin. 

Vieressä olleella maajussi-Samilla oli asiaan oma näkemyksensä. 

– Kyllä se talvi tulee sieltä ja merikin jäätyy, Sami muistutteli nauraen. 

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat