Maajussi-Milla tuskastuu treffeillä: "Sinusta ei saa kyllä paljoa irti"

Maajussi-Millan puolisoehdokas uskoo matkansa olevan ohi 0:55
Maajussi-Millan puolisoehdokas Jasper tulee treffien päätteeksi harmilliseen lopputulemaan.

Maajussille morsian -kauden 6. jaksossa ryhmätreffaillaan.

Maajussille morsian -ohjelman edellisjaksossa Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, pääsivät viettämään puolisoehdokkaidensa kanssa ryhmätreffejä, ja sama teema jatkuu myös kauden kuudennessa jaksossa.

Milla vie puolisoehdokkaansa laavulle paistamaan makkaraa. Muut jäävät grillaamaan, kun Milla ja hänen puolisoehdokkaansa Jasper vetäytyvät juttelemaan kahden kesken. 

Milla toteaa haastattelussa kameroille, että olisi helppoa, jos hän olisi nopeasti ihastuvaa sorttia. Hän puhuu asiasta myös Jasperille, joka tiedustelee, mikä saa yleensä Millan tunteet heräämään.

– En tiedä, jos fiilikset ovat tulossa, niin tulevatko ne heti vai vaatiiko se monta keskustelua. En ota teistä selvää, sinusta varsinkaan. Sinusta ei saa kyllä paljoa irti, Milla sanoo Jasperille. 

– Onko minua hankala lukea? Jasper tiedustelee.

– On, sinua on tosi hankala lukea, Milla vastaa.

Jasper pohtii, pitäisikö kommentti ottaa hyvällä vai pahalla. Milla toteaa miehen olevan mysteeri ja sanoo, että tämän elekieltä on vaikeampaa lukea kuin muiden puolisoehdokkaiden. Vastaus herättää Jasperissa vain enemmän kysymysmerkkejä. 

– Tuntuu, että hän haluaa lypsää minusta tosi paljon, muttei anna itsestään juuri mitään, Milla sanoo kameroille.

Jasper tulee treffien pääteeksi harmilliseen lopputulemaan. Millaiseen? Katso yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat