Treffit jättävät maajussi-Pekan kylmäksi: "Ei nyt ollut mitään parasta antia"

Maajussi-Pekan ja puolisoehdokas Viivin treffeillä ei kipinöi 2:10
Katso kohtaus videolta: Maajussi-Pekan ja puolisoehdokas Viivin treffeillä ei kipinöi

Maajussille morsian -kauden viidennessä jaksossa päästään ryhmätreffeille.

Maajussille morsian -ohjelman edellisessä jaksossa Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, valitsivat kukin viiden minuutin mittaisten pikatreffien perusteella neljä puolisoehdokasta, jotka he kutsuivat kanssaan ryhmätreffeille.

Kauden viidennessä jaksossa odotetut ryhmätreffit koittavat vihdoin. Pekka vie puolisoehdokkaansa tutustumaan Strömforsin ruukkiin ja jututtaa näitä päivän aikana sekä porukassa että kahden kesken.

Jaksossa nähdään, kun Pekka pyytää puolisoehdokkaansa Viivin juttelemaan kanssaan kaksin. Hän kertoo kameroille haluavansa selvittää, löytyisikö hänen ja Viivin väliltä kipinää.

Viivi kertoo kameroille, ettei osaa vielä sanoa, mitä tuntee Pekkaa kohtaan. Hän sanoo haluavansa tutustua mieheen vielä enemmän ja kertoo kiinnostuksensa tätä kohtaan kasvaneen paljonkin. 

Toisaalla Pekka toteaa kameroille, ettei hänen ja Viivin keskustelu liikkunut eteenpäin.

– Tuntuu, että se jäi junnaamaan, hän sanoo.

– Viivin kanssa treffeissä ei nyt ollut mitään parasta antia. Mielestäni emme saaneet läheisyyttä aikaiseksi. Tuntuu, että se jämähti, hän jatkaa.

Mitä Pekka ja Viivi keskustelivat treffeillään? Katso yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat