Madonnan isoveli on kuollut 66-vuotiaana

Poptähti Madonnan yksi seitsemästä sisaruksesta on poissa.

Poptähti Madonnan isoveli Anthony Ciccone on kuollut 66-vuotiaana. Asiasta kertoi Madonnan siskon, Melanie Cicconen, puoliso Joe Henry Instagramissa 25. helmikuuta. Madonnalla on yhteensä seitsemän sisarusta.

– Lankoni Anthony Gerard Ciccone lähti tästä maailmasta eilen illalla. Tunsin hänet siitä asti, kun olin 15-vuotias. Anthony oli kompleksinen persoona ja kuten jumala tietää, sotkeuduimme välillä toisiimme, kuten todelliset veljet tekevät. Mutta rakastin häntä ja ymmärsin häntä paremmin kuin minun toisinaan annettiin ymmärtää, Joe kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Henry kamppaili alkoholismin kanssa ja oli kuulemma koditon useiden vuosien ajan sekä asui jossain vaiheessa sillan alla. Hänen kuolinsyytään ei ole kerrottu.

TMZ-sivuston tavoittamien perhelähteiden mukaan Madonna maksoi veljensä oleskelun Michiganin kuntoutuskeskuksessa ennen tämän kuolemaa. Anthony oli ollut siellä jonkin aikaa ja paria päivää ennen kuolemaansa hän poisti omatoimisesti ruokinta- ja hengitysletkut. 

Anthonyn terveys oli heikentynyt ja hän oli laihtunut paljon. Hän tiesi laitteiden poistamisen seuraukset, mikä lopulta johti hänen kuolemaansa. TMZ:n tietojen mukaan jotkut perheenjäsenet, mukaan lukien hänen sisarensa Paula Ciccone ja hänen isänsä Silvio Ciccone, olivat vierailleet hänen luonaan viimeisinä päivinä, ja Paula oli hänen sänkynsä vieressä suurimman osan ajasta.

Madonna kommentoi veljensä poismenoa Instagramin tarinat-osiossa 27. helmikuuta ja jakoi kuvan, jossa olivat muiden muassa hänen veljensä ja hän itse. 

– Kiitos mieleni räjäyttämisestä nuorena tyttönä. Istutit monta tärkeää siementä, Madonna kirjoitti sydämen kera ja kertoi veljensä tutustuttaneen hänet monen ihmisen lisäksi muun muassa buddhalaisuuteen ja laaja-alaiseen ajatteluun.

Lähde: BBC, TMZ



Lue myös:

    Uusimmat