Matthew Perryn sisko- ja isäpuoli tähden kuolemasta: "Menetykseni jakaminen maailman kanssa vei osan yksinäisyydestä pois"

Frendit-tähti Matthew Perryn siskopuoli Caitlin Morrison ja isäpuoli Keith Morrison puhuivat ensimmäistä kertaa rakkaansa kuolemasta julkisesti. Perry kuoli noin vuosi sitten 28. lokakuuta 2023. 

Edesmenneen Frendit-tähden Matthew Perryn  siskopuoli Caitlin Morrison, 43, ja isäpuoli Keith Morrison, 77, kommentoivat ensimmäistä kertaa rakkaansa kuolemaa. Matthew kuoli 54-vuotiaana 28. lokakuuta vuonna 2023. 

Kaksikko puhui Hello! Kanadalle näyttelijästä ja kertoivat samalla työstä, jota he tekevät hänen kunniakseen.

Caitlin on Kanadan Matthew Perry -säätiön toiminnanjohtaja, ja hän kertoi, että työ saa hänet tuntemaan kuin hän istuisi Matthew'n vieressä ja työskentelisi hänen kanssaan joka päivä jonkin hänelle tärkeän asian parissa. Säätiö on erillinen yhdysvaltalaisesta säätiöstä, joka perustettiin Matthew’n kuoleman jälkeen. Myös Matthew’n äiti Suzanne Morrison on kanadalaisen säätiön johtokunnassa. 

Keith meni naimisiin Matthew’n äidin kanssa vuonna 1981. 

– Hän haluaisi, että hänet muistetaan siitä, että hän teki jotain auttaakseen riippuvuudesta kärsiviä ihmisiä, Keith sanoi. 

Keith kertoi Matthew’n kuoleman olleen uskomattoman järkyttävää. 

– Jokainen, joka on menettänyt lapsen, voi kertoa, että vaikka olisit jollain tavalla valmistautunut siihen mahdollisuuteen, se on musertavaa. Olemme päättäneet pitää kiinni päättäväisyydestä ja yrittää tehdä jotain hyödyllistä, Keith kertoi.

Caitlin kertoi veljeään muistellessaan, että tällä oli kyky täyttää huone valolla. Kun ihmiset olivat huoneessa Matthew'n kanssa, siellä oli ”magneettista energiaa”.

– Kaikilla oli vain hymy kasvoillaan ja he takertuivat kaikkeen, mitä hän sanoi, Caitlin sanoi.

Caitlin jakoi myös suloisia muistoja veljestään säätiön verkkosivuilla. Hän tulee aina pitämään itseään Matthew’n pikkusiskona, joka kuvitteli, ja kuvittelee yhä, veljensä olevan siistein ihminen, joka on koskaan ollut olemassa. Caitlin kertoi oppineensa isoveljeltään erilaisia asioita, kuten sen, miten popcorn voidellaan oikein. 

Paras oppi hänelle kuitenkin on se, että vaikka epäonnistuisi kuinka monta kertaa, niin ei ole epäonnistunut ennen kuin lopettaa yrittämisen. 

Caitlin pohdiskeli veljensä menetystä tarkemmin Toronto Star -lehden mielipidekirjoituksessa, joka julkaistiin 24. lokakuuta. Hän sanoi, että tuska, jota hän tunsi Matthew’n kuoleman jälkeen, ei ollut ainutlaatuista, vaan pikemminkin epätavallista Matthew’n julkisuuden takia. 

– Menetys on yksinäinen asia, ja menetykseni jakaminen maailman kanssa vei osan yksinäisyydestä pois, Caitlin kirjoitti. 

Kanadan Matthew Perry -säätiö laajentaa työtä, jota Matthew Perry -säätiö jo tekee Yhdysvalloissa, ja pyrkii edistämään parempaa hoitoa ja tukea riippuvuuden kanssa kamppaileville. Matthew kamppaili itsekin riippuvuuksien kanssa elämänsä aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat