Majoittuisitko itse? Mike varasi itselleen Airbnb-majapaikan Thaimaasta – hinta dollarin yöltä

Yhdysvaltalaisturisti löysi dollarin yöltä maksavan majapaikan Bangkokista Thaimaasta. Tältä siellä näyttää.

Matkustamisesta on tullut huomattavasti kalliimpaa koronapandemian jälkeen. Myös tiukempi rahatilanne voi ajaa monet matkalaiset säästämään niin lomamatkojen kuin lentojen suhteen. Myös hotellien tähtiluokituksesta moni on valmis tinkimään yhden tai kaksi tähteä.

Yhdysvaltalainen videontekijä Mike Rari vei säästämisen kuitenkin astetta pidemmälle, kun hän yöpyi Thaimaassa. Mies nimittäin varasi itselleen Bangkokista Airbnb-majoituksen, joka kustansi hänelle vain dollarin eli noin 90 senttiä yöltä .

– Maksoin tästä Airbnb:stä vain dollarin. Näytän teille, miltä sisällä näyttää, Mike kertoo videollaan.

Mike ei ole jakanut majoituksen tarkkaa sijaintia julkisesti, mutta New York Postin tietojen mukaan se sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä Bangkokin Chinatownista.

Yllä olevalla videolla Mike esittelee majoituksen eri ominaisuuksia, kuten häntä varten seinälle ripustetun Yhdysvaltojen lipun ja nurkassa suihkun virkaa toimittavan ämpärin ja kauhan.

Mike ei ole vielä julkaissut lopullista videota tuhansille seuraajilleen YouTubessa, jolta selviäisi, uskalsiko hän yöpyä dollarin maksaneessa kohteessa, vai jäikö vierailu lyhyemmäksi.

Lähteet: Kameraone, New York Post ja

Lue myös:

    Uusimmat